Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes a kisbabám és nagyon...

3 hetes a kisbabám és nagyon sokat csuklik. Nem sír de engem zavar hogy szenved a drágám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Én a kis fejét szoktam símogatni, és beszélek hozzá, amíg el nem múlik. Azt mondják, a babát egyáltalán nem zavarja a csuklás, ez természetes náluk. Vagy evés után jön, vagy pelenkázás után, amikor a hasfaluk lehül. Gyógymód nincs rá.
2008. okt. 9. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A babákat ez nem zavrja, de ezt már te is észre vetted. A pocidban nem csuklott sokat? Mert az én kislányom már ott elkezdte:) Nincs semmi baj ezzel, ahogy növekszik szépen ez is elmarad. Ha nagyon zavar téged akkor citromlevet szoktak cseppenteni a baba szájába, bár én sosem csináltam állítólag hatásos. 6 hós kislány anyukája
2008. okt. 9. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A citromlé tényleg használ (de ne üvegeset).

Ha a babát nem zavarja, akkor nem kell tenni semmit, magától is elmúlik.

2008. okt. 9. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarja őket a csuklás! Én a citromlevet nem ajánlom .Azt hallottam,hogy nem tesz jót a rekeszizmaiknak és légzésleállást is okozhat.Ha nagyon zavar tedd cicire vagy adj neki 1 kis vizet.

Boldog babázást 4 hónapos kislány édesanyja

2008. okt. 9. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az időszakon mi is nehezen lettünk túl. Már a pociban is sokat csuklott, hát még kint. Olyan intenzíven, hogy néha még tejcsi is jött föl a gyomrából. A citromlevet próbáltuk, de egy idő után már az sem segített. A gyerekorvos befogta az orrát egy pillanatra, na azt én azért inkább nem csináltam. Bár eredményes volt.

Így maradt a pár kortynyi tej, orvosságul. Aztán szépen lassan megszűnt ez a probléma.

Bár azt mondják, hogy a babát nem zavarja, engem nagyon zavar, ha én csuklok.

2008. okt. 9. 15:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, megnyugtatatok egy kicsit!!
2008. okt. 10. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!