Miért nem kell neki az anyatejen kívül más étel?
Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapos, naponta 5-ször szopizik, 1 hónapja sikertelen a hozzátáplálás. Kezdtük almával, barackkal, majd később a banán. Utána jöttek a főzik: alma-krumpli, sütőtök, finomfőzi, sárgarépa. Főztem is, meg üveges bébiétellel is próbálkoztam már. A gyümölcsök egyáltalán nem kellenek neki, a főzelékekből eszeget 30-40 grammokat. Próbáltam itatni is gyümölcslékkel, de az sem kell neki, csak a cici, meg babavíz. Ez normális? Kezdek kétségbe esni...2008. okt. 9. 13:26
1/4 anonim válasza:
Nyugi, semmi baja nem lesz. Csak óvatosan próbálgasd. A legjobb, ha akkor kínálod, amikor ti is esztek.
Amúgy a nővérem fia 1 éves volt, amikor elkezdett enni. Addig neki is csak a cici volt, de semmi baja nem lett.
Tudják ők, hogy mikor kell mást enniük.
Az én gyerekeim is úgy 10 hónapos korukig nem nagyon fogadtak el semmit.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Még 1 kérdés : a felsoroltakon kívül még milyen étellel-itallal próbálkozzak?
2008. okt. 9. 14:26
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha nem akar enni, akkor inkább egy-két dologgal próbálkozzál csak, hogy szokja az ízét. Inkább ne váltogassál túl sok mindent. Majd ha az eddigiekből eszik néhány falatot, majd akkor próbálkozzál valami újjal. (első voltam)
4/4 anonim válasza:
A szakirodalom szerint, valamikor 6-9 hónapos kora körül kezd elfogadni mást is az anyatejen kívül. Van még ideje:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!