Mi a véleményetek a Pampers pelenkáról? Nektek mennyi időt bír ki?
Figyelt kérdés
Még sosem vettem,kaptam az alkalmon és vettem egy nagy csomagosat,mert akciós volt.Nem tom nektek mennyit bír ki,de kislányom 2 óra múlva teljesen pisis volt...Elég vékonynak tünt ahoz képest,amit szoktunk venni.Megfogadtam soha többet nem veszek ilyet...2010. máj. 6. 11:34
11/17 anonim válasza:
A Pmapersről az a váláeményem, hogy amíg pár hós a baba addig nagyon rosz pelusokat csinál a Pampers, és amint kicsit nagyobb a gyerkőc, szerintem messze ez a legjobb, legkényelmesebb pelenka.
Vákony, kényelmes, és sosincsen baleset.
Nekünk mindig édesanyám hozta a pelenkát, és pici kortól Pamperst hordott, amíg 1-3 hós volt a kislányom, folyton átázott, baleset volt, a ruha az ágy minden pisis lett.
Mostmár le nem cserélném!
(1 éves lányzó anyuja)
12/17 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. 3-as méretig a Liberot használtuk, mert nekem sem jött be a Pampers. Most a 4-es méret szerintem elég jó ugyan éjszakára inkább Liberót adok rá, az kicsit szimpatikusabb hosszabb időre mint a zselés megoldása a Pampersnek.
13/17 anonim válasza:
Szia! Én csak ezt használom a lányomnál, most 13 és fél hónapos. Reggel felkelés után cserélem ki az éjszakait majd utána délben mikor leteszem aludni, az olyan 4-5 óra amíg rajta van / persze ha közben nincs kaka/ de volt már olyan is ha többet kibírt. Pedig nem iszik keveset a lányom, a napi 1 liter folyadék lecsúszik + kaja. Úgy látszik nektek nem vált be, mi meg imádjuk.
14/17 anonim válasza:
szia
16hós fiamnak az egész éjjelt bírja,még sosem volt baleset.este 7kor már fekszik és csak reggel 8-10között kel fel.nappal is bírná az egész napot,de délutáni alvás előtt lecserélem.én csak dícsérni tudom
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!Aranyosak vagytok hogy leírtátok nekem.Azért látom itt is megoszlanak a vélemények...Ez tök jó!
2010. máj. 6. 15:13
16/17 anonim válasza:
Nálunk bevált a premium care talán 2-5 kg-ig volt asszem. Persze sokszor kifolyt a kaki reggelre, de az a mennyiség bármelyikből kifolyt volna. Én szerettem, mert puha, kényelmesebb lehet a babának is sztem. Csak az ára...
17/17 A kérdező kommentje:
Hát igen,az ár legfontosabb.De most elég" olcsó " volt a t.-ban gondoltam kipróbálom...De kár volt pazarolni...
2010. máj. 6. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!