Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek milyen a 16 honapos...

Nektek milyen a 16 honapos napirendje? Mikor kel ; mikor fekszik? Miket eszik? Tényleg fontos a napirend?

Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Fel 8-8 kozott kelunk.

Lustizunk egy kicsit, tisztaba teszem. Megissza a tejitalt, 210 ml.

Aztan elvagyunk, teszek veszek. Majd 9-10 fele reggeli.

Szendvics, virsli, sajt, korozott, plusz joghurt, mikor mi, zabkasa.

Megyunk ide oda, vagy ha rossz ido van akkor bent tesszuk a dolgunkat. Porszivozunk, kozben fozok ebedet, ilyesmi, ő meg jon utanam es pakol!:))) delelott kap egy kis gyumolcsot, mostanaban csak a narancs es mandarin csuszik.

12 utan kicsivel elalszik, kb 1-1.5 orat, aztan ebedel. Mindent eszik amit mi.

Megint csak kimozdulunk, mas nem setalni. 4-5 kozott uzsi, ez pl palacsinta, turorudi csoki nelkul, kremturo, esetleg szendvics, banan par falat vagy pogi.

Megy a jatek fel7-7 ig majd vacsi, ami maradt ebedrol.

Furdes, tejital 210 ml es max 21- kor alvas.16 honapos:)

2017. jan. 23. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem fontos a napirend, én nem tudnék káosz módjára élni, így kb újszülött kora óta törekedtem egy bizonyos rutinhoz. Nálunk is az van, mint az első válaszolónál. Bár mi most a hidegben csak 1x megyünk ki, nagyon durván nem szeretem a telet. Na meg éppen elég egyszer közelharcot vívni a fiammal az öltözködés miatt... Délben ebédel (+-fél óra), utána szinte rögtön alvás, 1,5 óra. Ezután megyünk ki, nézzük az autókat, bevásárolunk, kavicsokat gyűjtünk, etc. 8-8-ig alszik. 15 hónapos lesz a héten
2017. jan. 23. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Most nincs napirendünk sajnos. Tegnap fél 7-kor kelt, 7 fele reggelizett, 9 fele tízóraizott, fél 11-re ágyba dugtuk 1 órára, délben ebédelt majd lementünk sétálni, fél 4-kor elaludt 1 órára akkor uzsizott, 6-kor vacsizott és 8-kor nagy nehezen el sikerült altatni.

De ha kipihenten ébred mint ma (tegnapelőtt nagyon későn került ágyba egy elcsúszott 2. alvás miatt) akkor fél 7-kor kel, 11 után alszik kb 1-ig és fél 8-kor alszik el este.

Szóval így 1 és 2 nappali alvás között most nincs napirendünk.

2017. jan. 24. 07:14
 4/4 atrask ***** válasza:
58%
Én nem szeretem ezt a napirendes dolgot. Mintha mind robotok lennénk és minden nap decire/grammra ugyan annyit eszünk/iszunk/pisilünk, ugyan már... A baba is ember, és nem lehet minden nap egyforma. Az alapok legyenek betartva, tehát este pancsi, meg mese, meg hami, de nap közben hányszor eszik, iszik, alszik... Azt majd ő érzi. Ilyenkor hol vannak az egyén szuverenitásáért kiabáló jogvédők? Mindenki legyen egyforma! Mindenki lépjen egyszerre! Mindenkinek joga van (dehogy mihez azt majd mi megszabjuk)! :P
2017. jan. 24. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!