Jövő héten lesz 5 hónapos a kislányom. Baj, ha 1,5-2 óránként aludni kíván és alszik is ált.1,5-2 órákat, van hogy 2,5-et? Nem sok ez ennyi idősen? Egyébkén eszik rendesen és jókedvű baba.
Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 12:19
1/2 anonim válasza:
Szia! az enyém is ennyi idős és pont ezt csinálja, csak ő a babakocsiban hajlandó elaludi. Szerintem nem baj, mert jókedvűek, esznek, játszanak, csak több az alvásigényük. Nálunk a férjem is és én is nagy alvók vagyunk. Lehet a baba örökölte-. Szerintem örüljünk neki. A szomszéd kiscsaj naponta kétzer fél órát alszik és egész nap visongat. Fél éves.
Ne aggódj.
Jó babázást!
2/2 anonim válasza:
Az én kisbabám most lett 8 hónapos. Nála hasonló volt a szitu. Én végül elvittem a gyerekorvoshoz - nem mintha nagyon aggódtam volna - de nem akartam úgy járni, hogy átsiklok valami fontos felett. A gyerekorvos azt mondta, hogy ez az alvás tényleg több, mint a megszokott, de van esély rá, hogy csak arról van szó, hogy az én kisfiam ilyen. Mindenesetre elküldött minket vérvételre, amiből kiderülhet, ha valami gond van. Énbennem a vérszegénység és vashiány merült fel, de a gyerekorvos konkrétat nem akart mondani (aranyos, nem az a riogatós fajta). Abban maradtunk, hogy majd a vérvétel eredményétől függően megbeszéljük a további tennivalókat(ha egyáltalán lesz ilyen). Ha akarod, megírom, hogy mi lett a vérvétel eredménye. Én mindenesetre bízom abban, hogy semmi gond nincs, mert egyébként semmi baj nincs vele. Kicsit keveset eszik, de ő mindig is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!