Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a Neogranormom popsitör...

Milyen a Neogranormom popsitörlő? Ha nem jó, melyik jó ujszülött babának?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz, de szerintem elég drága :(

Nekünk nagyon jól bevált a Gabi popsitörlő. Nagyon puha finom tapintású és sosem lett piros tőle a popsija.

Én az összeset kipróbáltam és a Gabinál maradtam :)

2008. okt. 9. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem válaszolóval. Mi is mindent kipróbáltunk, és a Gabi a legjobb! Könnyen elválik egyik kendő a másiktól (a Neogranormonnál nem, azzal ez volt a bajom), pont megfelelően nedves (a Pampers túl száraz volt nekem), finom baba illatú és a babám popsija nagyon szereti, szép a bőre!
2008. okt. 9. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a Huggies-ra esküsöm, de a pelusa nem annyira jó, viszont popsitörlőben verhetetlen. Különösen a Shea vajas és az Aloe verás.
2008. okt. 9. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A Neogranormon lapocskái nem válnak el egymástól rendesen, vagy, ha igen, akkor teljesen elszakadnak a zacskóban maradóktól, és legközelebb úgy kell kikotorni őket...Nekünk a Pampers Sensitive van kezdettől fogva, nagyon bevált.
2008. okt. 9. 12:51
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!

Vettem egy csomag Neogranormont de sajnos csak utántöltő volt.

Semmilyenből nem volt dobozos.

CSak félek, hogy nem lesz jó.

2008. okt. 9. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én kipróbáltam a Neogranormont, a Johnsont és a Pampers sensitive-et, és maradunk a Pampersnél, mert nekünk az vált be. Nem a legolcsóbb, de szoktak vele sok helyen akciózni, és duó-vagy hármas csomagban árulják.

1 hónapos baba anyukája

2008. okt. 9. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is vegyél mindenfélét és a végén eldöntöotd, hogy melyik a legjobb.Semelyik nem káros, és egy hét alatt úgyis elfogy egy zavsi, szóval nem nagy veszteség, hogyha egy hétig olyat használsz amiről kiderül, hogy nem megfelelő.

Nekem a nívea jön be a legjobb, de drága, így dm saját márkásat használok, abban is van 3 féle.Ki kell tapasztalni.Bevásároló központokban megéri megvenni sokdarabot egybe mert akciózva hogyha egy db 350-400 ft-ra kijön az nagyon jó.

2008. okt. 9. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk is jó a Nivea, a Dm-es és a Gabi is, de legelőször Baby Bruint használtunk. A Tescoban vettük, olcsó, illatos, nedves és könnyen kijön a dobozból.
2008. okt. 9. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt szerencsém jó párat kipróbálni mivel ajándékba mindig kaptunk különböző fajtákat. Az egyik túl vékony, a másik szöszölődik, a harmadik nem elég nedves. Viszont a Gabi popsitörlő minden szempontból jelesre vizsgázott. Nekünk csak ez jöhet számításba, bátran merem ajánlani.
2009. júl. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!