Milyen azaz apa aki elfelejti a gyerekét és majdnem ráfekszik a 8 hónapos babára?
A gyereknek a kiságyban a helye. Nem a hálószobából kéne gyerekszobát csinálni.
Milliónyi nő feküdt már rá a gyerekére, ilyen nincs, hogy valaki az anyai ösztön miatt "nem tud" ráfeküdni.
Gondlom sötét volt a szobában, apa pedig fáradt volt.
fáradt...
Én anya vagyok, és emlékszem, négy hetes volt a lányom, felébredt éjjel... felriadtam rá, és lökdöstem a férjem, hogy most én vagyok hülye, vagy valahol sír egy gyerek :D CSinál fura dolgokat a kimerültség.
Azért egy 8 hónapos már igencsak képes magától helyet változtatni.
Ha apa ráfeküdt, akkor nyilván senki más nem volt az ágyban (különben figyelmztette volna -gondolom).
Szóval ha egyedül van egy 8 hónapos egy nagy ágyban felügyelet nélkül, bármikor leeshet.
Ha ez megtörténik, akkor is feltetted volna a kérdést, hogy "Milyen az az anya, aki..."???
Azért szeretném megvédeni a barátnőmet, mert kicsit át megy a dolog egy fajta "felelőtlen" megcímzésre.
Az ágyuk egy 20 cm vastag szivacs ami mellett vastag takarók vannak és körbe szokta párnázni. Többször voltam nála és láttam már.
Mit dobálóztok hogy a gyereknek a kiságyba a helye. Ezt én is, ő is tudja. De 2 hónap kiságyba nem alvás és éjszakázás után végre van nyugodt órája a gyereknek, hangsúlyozom a gyereknek. Mert nem tud ott aludni.
Azért ez kemény hogy belementettek a dologba hogy hol a gyerek helye. Nem ez volt a kérdés. Azt sem hiszem el hogy Ti nem vetették magatokhoz egyszer sem a babátokat. Én még az ikreimet is oda vettem néha mert kell ilyen is bizonyos határokon belül.
Az apa egyszerűen elfelejtette a gyereket. Ezt ő vallotta be a párjának. Nem fáradtság hanem elfelejtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!