21/24 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, még a Szabina a legjobb.
22/24 anonim válasza:
Evoletet Hodi Pamela szeretett volna adni, Natasa lett.
Evodia egy diszfa.
23/24 anonim válasza:
Vicces de egy barátnőm pont Szabina Franciska :D
Az anyukája élt Németországban, és ott tetszett meg neki ez a két név. Ikertesója meg Emma Bianka lett. Mi Franciskázzuk vagy Franizzuk, néha Frankának. Egy másik Franciska ismerősömet meg Fannizzuk, sokáig azt is hittem hogy Fanni. Szabinákat többnyire Szabinázzuk, az én ismerőseim nem szeretik a Szabi becenevet. Evódiáról nem is hallottam.
Amúgy a Franciska nekem tetszik annyira, hogy esetleges lányom neve legyen, Szabina szép, de én nem adnám (a babáknak olyan "nagy" ez a név), utóbbiról véleményt nem mondok
24/24 anonim válasza:
Az Evódiát nem tudom honnan szedted, de szerintem nem is olyan rossz. Bár aki a nagyon magyaros neveket szereti, azt nem lehet meggyőzni. A Szabina nekem nem tetszik, a szabás jut róla eszembe. Mondjuk logikus! :D a Franciska nagyon nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!