Tetszik nektek a Franciska vagy a Fanni név? Ha nem miért nem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 17:51
1/18 anonim válasza:
Nem.
A Franciskáról a szifilisz és a frankfurti leves jut eszembe, a Fanni nem olyan rossz, de azt sem adnám a gyerekemnek, kislánynak jó, doktornőnek nem igen.
2/18 anonim válasza:
Egyik se tetszik. De a Fanni egy fokkal jobb.
3/18 anonim válasza:
A Franciska szerintem öreges, meg a c és s betű olyan erőteljes benne, nem tetszik. A Fanniról pedig egy nagyképű, elkényeztetett, ellenszenves lány/nő jut eszembe, ezért nem tetszik, pedig nem ismerek Fannit.
4/18 anonim válasza:
Franciska egyáltalán nem tetszik, sőt! Nekem hirtelen erről a névrőlegy idős hölgy jut az eszembe.
Fanni tetszik, szerintem aranyos! Az első válaszolóval ellentétben, szerintem doktornőnek is illene ez a név, pl. Dr. Fehérváry Fanni :)
szerintem nagyon jól hangzik!
6/18 anonim válasza:
franciska sztem rideg. a fanni meg nekem idétlen.
7/18 anonim válasza:
A Fanni gyönyörű, ha egyszer lányom lesz, így fogják hívni. Végül is a Franciska sem rossz.
8/18 anonim válasza:
A Franciskáról mindig a "francba" szó ugrik be, nem segíthetek rajta.:D A Fanninak már sokkal szebb a hangzása.
9/18 anonim válasza:
A Fanni tetszik, a Franciska kevésbé. Nekem túl rideg. Viszont én is úgy gondolom, hogy a Fanni illik akár egy doktornőhöz is.
10/18 anonim válasza:
Nekem tetszik a Franciska név. A Fanni annyira nem. Tényleg olyan kislányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!