Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nektek a Franciska...

Tetszik nektek a Franciska vagy a Fanni név? Ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 17:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%

Fanni tetszik, bár csak akkor ha gyerek. :D

A másik szörnyű szerintem. :$

2011. aug. 30. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

a Fanni kicsit tömeg név + ált minden dagi ismerősmet Fanninak hívják :S Ezért nem szeretem.

Viszont a Franciskáról van egy nagyon nagyon régi film, nagyon imádom. Ez miatt tehát a név is tetszik. :D

2011. aug. 30. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Franciskának hívnak,nekem régen nem tetszett, de aztán a környezetemben mindenki azt mondta,hogy szeressem meg,mert szép és ritka név.

Legalább nem hívnak minden 2. embert így,nem egy tucatnév szerencsére.

2011. aug. 30. 18:24
 14/18 anonim ***** válasza:
36%

Nekem a Franciska nem tetszik az öregasszonyok jutnak róla eszembe. Régen néztem egy német sorozatot abban volt ez a nő neve,szóval ha meghallom a nevet ez jut eszembe.

A Fanni szép név,az unokatesómnak is ez a neve és nagyon aranyos kislány:)

2011. aug. 30. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Az egyik kedves barátnőm Franciska és gyönyörű név. Francinak becézik. A Fanni is szép, de kicsit kényesnek hat. nekem összességében mindkettő bejön.

23N

2011. aug. 30. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:
38%
Nekem alt. a "modern" nevek tetszenek, igy ez sem. Franciska a baratnöm es a szomszedom nagymamaja volt, ez jut eszembe a nevröl. A Fannirol pedig, hogy egy osztrak, itt kiallitott mozdony neve. :)
2011. aug. 30. 18:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2011. aug. 30. 20:05
 18/18 Darcy01 ***** válasza:
47%

A Fanni nem tetszik, nehezen tudom elképzelni egy felnőtt nőnek ezt a nevet.

A Franciska sem tartozik a kedvenc neveim közé, de egy 'tucat' vezetéknévhez (Kiss, Nagy, Kovács, stb.) szerintem jól illik egy ilyen különlegesebb név.

2011. aug. 31. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!