Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok a babámnak oscillococc...

Adhatok a babámnak oscillococcinumot?

Figyelt kérdés
Igazából az orra kicsit folyik, szörcsög, de láza nincs, étvágya van, nem mondanám rá, hogy influenzás. Az oscillococcinum pedig arra van. Adhatok-e neki a fenti tünetekre és hogy adagoljam?
2008. okt. 9. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Én 1 hósan adtam először és azóta is ha 1 picit úgy tünik talán megfázott kap 1 dobozzal és rendbejön.1 pelletet feloldasz kb 1/2 dl vízben és evés előtt adod neki napi 2*+ ha folyik az orra sóoldatos orrspray + orrszívás.Adhatsz mellé napi 2-5 csepp Cebiont is (C vit.)
2008. okt. 9. 08:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A lányom egyszerre nagyon kevés vizet, teát iszik, csak pár kortyot maximum. Adhatom neki tápszerben is?
2008. okt. 9. 09:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja orrot szívunk többször egy nap és a Cebion cseppeket is kapja.
2008. okt. 9. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobb pici vízben oldva adni,mert így tuti lemegy az előírt adag,de ha a tápszert nem issza meg a szer is benne marad.Azt pár korty gyógyszeres vizet itasd meg vele.Azt nem írtad mennyi idős.Nekem 8 hósan volt kicsit taknyos.Akkor én 3 napig adtam neki az Oscillot+napi 5 csep Cebion+ 1/4 calcium pezsg. tabletta + 5 csepp Bérescsepp.Amíg kapta a pezsgőtablettát nem adtam a Vigantolt.
2008. okt. 9. 09:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 4,5 hós a lányom. Úgy gondoltam a tápszerben, hogy 25 millibe keverném bele a felét, azt a normál kaja előtt megenné (tuti) és utána kapná simán a tápszert, így reggel és majd este is. A vizet úgy gondolom nálunk tényleg nehéz lenne.
2008. okt. 9. 10:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Most olvasom, lehet, hogy félreértettem, napi 2 pelletet adok neki? Vagy egyet ketté osztva. Köszi!
2008. okt. 9. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2. 1 reggel 1 este,ha már jelentkeznek a megfázás tünetei.Ha meggyógyul a téli időszakban megelőzés céljából pedig heti 1 pellet.
2008. okt. 9. 10:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. okt. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!