Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki lehet vinni sétálni a...

Ki lehet vinni sétálni a babát hőemelkedéssel? És lázzal?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 07:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Lázcsillapítás,sok folyadék és az otthoni nyugalom kell neki.Te sem szívesen mászkálsz lázasan ugye?! Ha levegőztetni akarod adj rá egy vékony sapit takard be és szellőztess egy gyorsat.
2008. okt. 9. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elöttem válaszolóval, nem szabad! Nekem a dokim is megmondta amikor náthás volt a babám, hogy csak akkor vihetem ki ha se láza, se hőemelkedése nincs.
2008. okt. 9. 09:42
 3/4 anonim válasza:
En most hivtam fel a dokimat ugyanezzel a kerdessel, azt mondta lehet sot kell is neki egy kis levego meg akar lazasan is.
2008. okt. 10. 10:52
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: dettó :) állítólag régi tévhit, hogy nem lehet, de manapság inkább javasolják, hacsak nincs magas láza. Szóval a kérdésemre válaszoltunk :) köszi indenkinek!
2008. okt. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!