Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti kitennétek a facebookra a...

Ti kitennétek a facebookra a gyermeketek meztelen fotóját?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyet látok.

Ha igen miért, ha nem miért nem?

2017. jan. 17. 00:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Soha! Ès ugyanígy születèse után 3másodperccel kèszült kèpet se
2017. jan. 17. 07:38
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes, hogy senki se tenne ki soha, a fb falán meg más sincs csak újszülött fotók és uh képek, csak azt tudnám miért, engem pl. egyáltalán nem érdekel más kölyke, de én tényleg nem teszek fel semmit fb-ra, a profilképemet pár évente cserélem. A gyerekemről lehet csinálnék meztelen fotót, de csakis magunknak, rólam is van egy ilyen csecsemökori kép, a férjem nagyon szereti, de az inkább művészfotó jellegű lett.
2017. jan. 17. 08:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném ki, mert senkinek semmi köze hozzá. Ha akarnám sem tudnám kitenni. Nem regisztrálunk ilyen oldalra.
2017. jan. 17. 09:26
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, én tudom rosszul, de eleve nem lehet olyan képet kitenni a fb-ra, ahol látszik a nemiszerv, kortól függetlenül. Le fogják szedni azonnal.

Amit egyébként én is nagyon helyesnek tartok, ha már a szülőnek nem volt ennyi esze.

2017. jan. 17. 09:27
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Facebookon egy baba- mama csoportban pár napja volt pedofil-riadó. Egy szlovák pasi több profillal bennt volt a csoportban és egy kislánynak is írt, hogy megszeretgetné. Utána egy anyuka csőbe húzta, egy kislány álprofillal.

Vigyázni kell.

2017. jan. 17. 09:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én magamról is nagyon korlátozottan osztok meg képeket, nem szeretem az ilyesmit. És a párommal közös képet meg pl. soha nem osztottam meg. Nem azért, mert gond lenne vele, hanem mert ossza meg ő, amit akar. Azt még nem döntöttem el, hogy a gyerekről felrakok-e majd egyetlen (ruhás) képet, ha megszületik, vagy még azt az egyet se.

Tudom, hogy vannak biztonsági beállítások, használom is őket, de tudni kell, hogy amit egyszer felraktál a netre, az onnan soha többet nem jön le. Mire eltávolítanád, már 50-en megosztották, akkor is, ha a nagymamád anyósa kutyája kölykének a fél lábnyoma van rajta.

2017. jan. 17. 11:17
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Termeszetesen nem, de a gyakori oldala nem arra valo, hogy a szulok kibeszeljenek mas szuloket, arra vannak kifejezett forumok, miert kell tele spam-elni a babas-kisgyerekes kerdesekre vonatkozo temakoroket kibeszelos kerdesekkel?
2017. jan. 17. 11:21
 18/20 anonim válasza:
100%
Nem soha.
2017. jan. 17. 15:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt pelusosat sem. Le sem fotózom így, nekem is tök cikik az ilyen rólam készült képek a fotóalbumban.
2017. jan. 17. 15:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Meztelen fotót soha nem raknék fel, viszont ruhás fotót igen, amiket csak ismerőseim látnak, mert úgy van beállítva az album, hogy csak ismerősök láthatják.
2017. jan. 18. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!