Mit gondoltok a NOA női névről?
Múltkor hallottam ezt a nevet és nagyon megtetszett :)
(Mindenféleképpen különleges nevet szeretnék a gyermekemnek,mivel nekem ő lesz a legkülönlegesebb)
Viszont húgom reakciója ennyi volt:"Már előre sajnálom a gyerekedet a neve miatt"...a barátnőmé pedig"Hogy micsoda?Hogy mondtad?Ez meg milyen név?Már ha van ilyen..."
Ezekkel kicsit lehangoltak,pedig nekem nagyon tetszik?
Nektek mi erről a véleményetek?Adnátok ezt a nevet a gyereketeknek?Ha ez lenne a nevetek mit szólnátok,szégyellnétek?
Köszi
Nekem a boa jutott róla eszembe.
Nem adnám a gyerekemnek, egyrészt mert sokan úgy reagálnának, mint a barátnőd, másrészt ahogy többen is írták, ez külföldön férfinév. Magamnak ugyanezért nem szeretném. Neked akkor is a gyereked lesz a legkülönlegesebb, ha teljesen hétköznapi neve van, nem pedig valami különcködő.
Egyáltalán nem számit már ritkának csak mindenki ezt hiszi akinek tetszik ez a név.
Noa, Noe, Noel es hasonló nevek lehet hogy kiskorban aranyosak de felnőtt korában már nem biztos.
Nekem nem tetszettek sosem ezek a nevek.
Akkor már jobb a Nimród meg a Patrik.
Sok celeb nevezi igy el a gyerekét.
Olyan béna amúgy.
Nem jó már egy Imre vagy Péter vagy bármi ami még a normális keretbe belefér?
Egyáltalán nem tetszik.
Ez a név nem különleges, inkább egy elcsépelt divatnév, amit az újhullámos amerikai trendeket majmoló szülők adnak a gyerekeiknek..
Egyre több kislányt ismerek ezzel a névvel.
Nem tudok elvonatkoztatni Miley Cyrus húgocskájától, aki a név legfelkapottabb viselője - aki egy rémronda, elkényeztetett tehetségtelen buta liba, aki csak azért örvend ekkora népszerűségnek, mert az apukája és a testvérkéje kicsit ismert.
Tehát az én véleményem: abszolút nem.
Legalább is így anyakönyvezve biztos nem.
Pl. a Noémit is lehet így becézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!