Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a NOA női névről?

Mit gondoltok a NOA női névről?

Figyelt kérdés

Múltkor hallottam ezt a nevet és nagyon megtetszett :)

(Mindenféleképpen különleges nevet szeretnék a gyermekemnek,mivel nekem ő lesz a legkülönlegesebb)

Viszont húgom reakciója ennyi volt:"Már előre sajnálom a gyerekedet a neve miatt"...a barátnőmé pedig"Hogy micsoda?Hogy mondtad?Ez meg milyen név?Már ha van ilyen..."

Ezekkel kicsit lehangoltak,pedig nekem nagyon tetszik?

Nektek mi erről a véleményetek?Adnátok ezt a nevet a gyereketeknek?Ha ez lenne a nevetek mit szólnátok,szégyellnétek?

Köszi

2017. jan. 14. 22:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Ez ugyanolyan szívás, mint a Luca, Andrea. A Noa és Luca külföldön férfi név !!! Az Andrea is Olaszországban és jogosan, mivel jelentése férfias. Ne csessz ki a gyerekkel.
2017. jan. 15. 04:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Na ez egy érdekes név, soha nem tudtam igazán hová tenni. Hangzásra nagyon tetszik, viszont valamiért mindig fiú névnek gondoltam. Lényeg hogy neked meg a párodnak tetsszen.
2017. jan. 15. 05:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a boa jutott róla eszembe.

Nem adnám a gyerekemnek, egyrészt mert sokan úgy reagálnának, mint a barátnőd, másrészt ahogy többen is írták, ez külföldön férfinév. Magamnak ugyanezért nem szeretném. Neked akkor is a gyereked lesz a legkülönlegesebb, ha teljesen hétköznapi neve van, nem pedig valami különcködő.

2017. jan. 15. 09:36
 14/22 anonim ***** válasza:
3-as válaszoló, mi lett a neve végül a Noa helyett? :)
2017. jan. 15. 09:56
 15/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem számit már ritkának csak mindenki ezt hiszi akinek tetszik ez a név.

Noa, Noe, Noel es hasonló nevek lehet hogy kiskorban aranyosak de felnőtt korában már nem biztos.

Nekem nem tetszettek sosem ezek a nevek.

Akkor már jobb a Nimród meg a Patrik.

Sok celeb nevezi igy el a gyerekét.

Olyan béna amúgy.

Nem jó már egy Imre vagy Péter vagy bármi ami még a normális keretbe belefér?

2017. jan. 15. 13:31
 16/22 anonim ***** válasza:
utolsó, mint kiderült a Noa női név:-D Ez engem is meglepett.
2017. jan. 15. 13:44
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem szép név. Viszont nem biztos hogy olyan különleges lesz ez már így amikor minden második kisfiút Noelnek hívnak.
2017. jan. 15. 14:18
 18/22 anonim ***** válasza:
60%

Egyáltalán nem tetszik.

Ez a név nem különleges, inkább egy elcsépelt divatnév, amit az újhullámos amerikai trendeket majmoló szülők adnak a gyerekeiknek..

Egyre több kislányt ismerek ezzel a névvel.

Nem tudok elvonatkoztatni Miley Cyrus húgocskájától, aki a név legfelkapottabb viselője - aki egy rémronda, elkényeztetett tehetségtelen buta liba, aki csak azért örvend ekkora népszerűségnek, mert az apukája és a testvérkéje kicsit ismert.

Tehát az én véleményem: abszolút nem.

Legalább is így anyakönyvezve biztos nem.

Pl. a Noémit is lehet így becézni.

2017. jan. 15. 14:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Sz*r !
2017. jan. 15. 17:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát, nekem a Noa név nem tetszik. Se fiúnévként, se lánynévként. Viszont, ha már nagyon szeretnéd ezt a nevet adni, akkor esetleg a Noémit lehetne így becézni. Lehetne pl Noa, Nola, Noja, Nojó, Émi, Mimi, Nonó, Nona, Noncsi, Nomi, Noma, Nomó, Nóci még esetleg
2017. jan. 15. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!