Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adtatok babátokra...

Mikortól adtatok babátokra cipőcskét és milyet? Már kezd lépegetni mikor fel áll 9-hós

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is olyan 8-9 hónaposan vettem neki először igazi cipőt, pontosabban szandált, mert épp nyár volt. Ekkor már nagyon szeretett kézen fogva lépegetni, és már sokszor mehetnékje volt utcán is, ezért kellett a szandál. Tutyit, kocsicipőt már jóval hamarabb hordott persze.
2010. máj. 5. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor adtam rá cipőt,amikor már önállóan ment,de akkor is csak az udvarra.Ez 14 hónapos korában volt.A lakásban vastag csúszásgátlós zoknit,vagy vastag mamuszt kapott a kisfiam.H

Ha a babád még csak lépeget,nem szükséges venned.

2010. máj. 5. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Amíg csak lépegetett otthon csúszásgátlós zokniban volt, kinn pedig babakocsiban. :)

Most már szépen bár eléggé matróz stílusban jár, így 2 hete megvettük a kiscipőjét kintre. Diechmann tavaszi skippy vagy milyen márkájú, puha talpú, nem harántemelős, nem lúdtalpbetétes jól szellőző bőr szandálcipő.

2010. máj. 5. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok :) Csak felnyüsszentettünk. Lemaradt, hogy benn még mindig zokniban cirkál a kiscsaj. 10 hónapos
2010. máj. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!