Ti nagyon drága dolgokat vásároltok babátoknak vagy használtan szerzitek be amire szükség van?
Még a terhességem elején vagyok, de már nézelődtem kicsit, meg két nagyon jó barátnőm is átküldte a saját listáját, ami azért elég terjedelmes (mindkettejüknek 1 év alatti a babája, szóval képben vannak, hogy mi hogy van).
Nem ragaszkodok semmiben a legdrágábbhoz, de használt dolgokat nem vennék ismeretlen helyről. Más az, ha rokon/barátnő felajánlja, de a jófogásról és hasonló oldalakról nem fogok vásárolni.
A babakocsi lesz szerintem a legdrágább tétel, mert nagyon nagy szerelem nekem a Stokke 'Crusi' nevű kocsija, és annak kicsit húzós az ára. A másik, amihez még ragaszkodok, az a magánkórház. Szerintem megéri rá áldozni, sokkal jobban érzi magát az ember azon a pár napon, mint egy állami intézményben.
De igazuk van azoknak, hogy ezek inkább a mi segítségünkre lesznek majd, mert a babának tényleg mindegy lesz, hogy ölben eteted, vagy etetőszékben. Vagy hogy naponta 2-szer kell mosnod, vagy elég ritkábban...
Annyi a titok, hogy ésszel, átgondoltan kell vásárolni, esetleg utánanézi vásárlás előtt a termékeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!