Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szisztok! Szerintetek érdemes-...

Szisztok! Szerintetek érdemes-e 108db-os kiszerelésű újszülött babának való pelust venni, (3-5kg), vagy kinőheti mire elfogyna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 09:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A mi babánkat 3500 g-ra saccolták, 2500 g-mal született, úgyhogy elég nagy volt még az 1es pelus is. Szóval emiatt azért várnék vele(mert nem tudjátok biztosan a súlyát). Viszont a mennyisége biztosan kell, mert mi is elég sokat használtunk egy nap alatt. Minden szopizáskor telepakolta a pelust, eleinte 1 - 1,5 óránként szopizott, gondolhatod, evett, kakilt, aludt, evett, kakilt, aludt. Ez volt a napi program. Aztán 3 óránként szopizott, de a pelus telepakolása a szoptatás alatt megmaradt. Viszont az éjszakát 3 hetes korától átalussza, úgyhogy akkor nem szopiztunk, azaz peluscsere sem volt.

Mi egyébként most is úgy vagyunk a méretekkel, hogy 10 kilós a babánk, de már az 5-ös pelus kell neki, mert a 4-es illetve 4+ - os méret szorítja a pocakját és a combját.

2010. máj. 5. 10:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem megveheted. Az én lányom 2800 grammal született. Most 8 hetes, több mint 4 kg és most kezdtem el használni a 3-6 kg-s pelust. Ma még van 2 db 2-4 kilos azt elhasználjuk. Több mint 200 db pelus fogyott eddig.
2010. máj. 5. 11:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem venném meg. Ezt a méretet az én babám pont 3 napig hordta...

1-esből a legkisebb csomagot vedd meg, utána még mindig vehetsz többet. Nem tudhatod előre, mekkora a babád. Ráadásul azt sem tudhatod előre, hogy bírja-e ezt a pelust, vagy érzékeny rá...

2010. máj. 5. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!