Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szisztok! Szerintetek érdemes-...

Szisztok! Szerintetek érdemes-e 108db-os kiszerelésű újszülött babának való pelust venni, (3-5kg), vagy kinőheti mire elfogyna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, mekkora (lesz) a babád.

Az én kislányom olyan pici volt, hogy annyi biztosan elfogyott volna belőle.

2010. máj. 5. 09:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk nagyra saccolták a babám (a hasam is óriás volt)!

Mi egy hét után a 2-es méretet használtuk!Szerintem csak annyit vegyél amennyi a kórházba kell,és a férjed majd megveszi mire hazaértek!Akkor már tudni fogjátok,mennyi a súlya!Könnyű szülést!

2010. máj. 5. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ha 4 kg val is születik, és mondjuk naponta csak 3 szor pelenkázod, ami nagggyon kevés lenne, akkor is csak 1 hónapig tartana ki.
2010. máj. 5. 09:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan! Az első hetekben napi 10 pelus is fogyhat, szóval akár 10-12 nap alatt elfogyasztjátok ezt a mennyiséget... Még, ha 4 kilós is lesz a babád születésekor, az első napokban akár 10%-ot is eshet a súlya, amit a 2-3.hétre szed vissza... Szóval, nyugodtan vedd meg a nagy csomagot!
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az előttem írónak attól függ mekkora lesz a babád.

Ha pedig már megszületett és tudod a súlyát akkor nyugodtan megveheted, mert hidd el még kevés is lesz:)

6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi vettünk egy csomag újszülött pelenkát-liberót amiből 1-et sem használtunk el mert a babám 3700 grammal született,úgyhogy vehettük rögtön a 2-es pelust.
2010. máj. 5. 09:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

És számolj olyannal is, hogy még rá sem adtad, már cserélheted is:D Nagyon tudnak ám.

Nyugodtan vedd meg.

2010. máj. 5. 09:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Nálunk napi 6 db pelus fogyott el, ugyanis napi egyszer kakilt csak, és 6x evett, 6x kellett tisztába tennem, ráadásul elég nagy volt, így hamar a kettest használtuk.

Én vennék a helyedben egy kisebb kiszerelésűt, és majd később meglátjátok, hogy egyrészt mekkora a baba, másrészt, hogy mennyit "fogyaszt" el egy nap.

2010. máj. 5. 09:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem érdemes.

Az én kisfiam 4080 grammal született és a nagyobb méretű újszülött pelust csak 1-2 hétig tudtuk használni. Egy szinte hiánytalan csomag pelust elajándékoztam a barátnőmnek.

Majd te is kitapasztalod, hogy általában előbb kell méretet váltani. 4,5 kilósan már nem volt jó az 5 kilóig használható.

2010. máj. 5. 09:56
 10/13 anonim ***** válasza:
attol függ mekkora súllyal születik a baba. nekünk elfogyott volna, mert 2820grammal jött a világra a kisfiam :)
2010. máj. 5. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!