Szisztok! Szerintetek érdemes-e 108db-os kiszerelésű újszülött babának való pelust venni, (3-5kg), vagy kinőheti mire elfogyna?
Ez attól függ, mekkora (lesz) a babád.
Az én kislányom olyan pici volt, hogy annyi biztosan elfogyott volna belőle.
Szia!
Nekünk nagyra saccolták a babám (a hasam is óriás volt)!
Mi egy hét után a 2-es méretet használtuk!Szerintem csak annyit vegyél amennyi a kórházba kell,és a férjed majd megveszi mire hazaértek!Akkor már tudni fogjátok,mennyi a súlya!Könnyű szülést!
Igaza van az előttem írónak attól függ mekkora lesz a babád.
Ha pedig már megszületett és tudod a súlyát akkor nyugodtan megveheted, mert hidd el még kevés is lesz:)
És számolj olyannal is, hogy még rá sem adtad, már cserélheted is:D Nagyon tudnak ám.
Nyugodtan vedd meg.
Nálunk napi 6 db pelus fogyott el, ugyanis napi egyszer kakilt csak, és 6x evett, 6x kellett tisztába tennem, ráadásul elég nagy volt, így hamar a kettest használtuk.
Én vennék a helyedben egy kisebb kiszerelésűt, és majd később meglátjátok, hogy egyrészt mekkora a baba, másrészt, hogy mennyit "fogyaszt" el egy nap.
Szia!
Szerintem nem érdemes.
Az én kisfiam 4080 grammal született és a nagyobb méretű újszülött pelust csak 1-2 hétig tudtuk használni. Egy szinte hiánytalan csomag pelust elajándékoztam a barátnőmnek.
Majd te is kitapasztalod, hogy általában előbb kell méretet váltani. 4,5 kilósan már nem volt jó az 5 kilóig használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!