A cukrászdákban kapható torták közül van olyan (vagy kérhető olyan), ami 1 évesnek való?
Sajnos a kislányom 1 éves szülinapján éppen egy )sajnos újabb) költözés kellős közepén leszünk, és valószínűleg nem lesz lehetőségem saját magam tortát készíteni.
Megpróbálom úgy i ntázni,hogy mégis én csináljam,de ha nem jön össze, akkor a cukrászdákban van neki való torta?
Arra gondolok pl hogy tojásfehérje ne legyen benne, meg hát semmi olyan ami nem való még neki.
Ezt a tojásfehérje dolgot nem értem.
Úgy gondolod, hogy a piskótában se legyen tojásfehérje?
Vagy csak a felvert tojásfehérjehab-bevonatra gondolsz?
Én magam sütöttem a piskótát a tortájához, volt benne tojásfehérje, de semmi baja nem lett a gyereknek, mert miért is lett volna?
Amúgy sem evett sokat belőle, csak egy pár falatot, nem az evés érdekelte, hanem csak a maszatolás.
Ha amúgy nem allergiás a gyerek semmire, akkor szerintem nem kell ennyire nagyon szigorúan venni ezt a tojásfehérje dolgot! Persze ez csak az én véleményem.
Köszönöm a válaszokat.
Én nemt udtam,hogy ehet tojásfehérjét, első gyermek, nincs kicsi a családban máshol sem, kire hallgasson az ember ha nem a védőnőre.
Ő azt mondta, hogy a tojás sárgáját már rg adhatom, kapja is, de fehérjét még ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!