Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A cukrászdákban kapható...

A cukrászdákban kapható torták közül van olyan (vagy kérhető olyan), ami 1 évesnek való?

Figyelt kérdés

Sajnos a kislányom 1 éves szülinapján éppen egy )sajnos újabb) költözés kellős közepén leszünk, és valószínűleg nem lesz lehetőségem saját magam tortát készíteni.

Megpróbálom úgy i ntázni,hogy mégis én csináljam,de ha nem jön össze, akkor a cukrászdákban van neki való torta?

Arra gondolok pl hogy tojásfehérje ne legyen benne, meg hát semmi olyan ami nem való még neki.

2010. máj. 5. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,merre laksz,de a Jégbüfében (Budapest,Ferenciek tere) biztos,hogy meg tudod beszélni a cukrásszal,hogy készítsen neked olyat,ami megfelel.De 1 évesen már elég sok minden "belefér".A Jégbüfé tuti,de biztosan más cukiban is lehet ezt előre egyeztetni.
2010. máj. 5. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Tojásfehérje miért nem lehet benne? Azt már eheti. Az én kislányom most volt egy éves, és olyan tortát csináltattunk neki, ami vajkrémet nem tartalmazott, de volt benne túró, és sok gyümölcs. Nagyon ízlett neki, evett belőle ő is. Túrótortát csináltathattok neki, persze biztos ad ötleteket a cukrász is. Boldog szülinapot a picidnek! :-)
2010. máj. 5. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt a tojásfehérje dolgot nem értem.

Úgy gondolod, hogy a piskótában se legyen tojásfehérje?

Vagy csak a felvert tojásfehérjehab-bevonatra gondolsz?

Én magam sütöttem a piskótát a tortájához, volt benne tojásfehérje, de semmi baja nem lett a gyereknek, mert miért is lett volna?

Amúgy sem evett sokat belőle, csak egy pár falatot, nem az evés érdekelte, hanem csak a maszatolás.

Ha amúgy nem allergiás a gyerek semmire, akkor szerintem nem kell ennyire nagyon szigorúan venni ezt a tojásfehérje dolgot! Persze ez csak az én véleményem.

2010. máj. 5. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Csatlakozom az elöttem íróhoz!Amúgyis 15 hónapos koráig bekell vezetni nála a tojásfehérjét,hogy kiderüljön allergiás vagy nem.
2010. máj. 5. 09:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én nemt udtam,hogy ehet tojásfehérjét, első gyermek, nincs kicsi a családban máshol sem, kire hallgasson az ember ha nem a védőnőre.

Ő azt mondta, hogy a tojás sárgáját már rg adhatom, kapja is, de fehérjét még ne.

2010. máj. 5. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!