Előre lefagyaszthatom a kolosztrumot azaz az előtejet?
Figyelt kérdés
32. Hetes vagyok és már szó szerint csöpög az előtejem azt olvastam róla hogy ezt is le lehet előre fagyasztani 3 hónapig eláll a fagyasztóban nekem már amúgy is csak kb 2 de inkább másfél hónapom van hátra szülésig. Utána tudnám neki adni esetleg pótlásba vagy a párom ha én túl fáradt vagyok vagy megbetegszem stb..tanácsokat kérnék :)2017. jan. 11. 22:38
1/7 anonim válasza:
Persze, legalabb nem veszik karba
2/7 A kérdező kommentje:
én is így gomdolom :) köszönöm a választ
2017. jan. 11. 22:41
3/7 anonim válasza:
Lefagyaszthatod ami magától kicsöpög, fejni viszont nem szabad. Lehet kapni anyatejgyűjtő kagylót, az szépen felfogja
4/7 anonim válasza:
Fejni nem szabad, mert méhösszehúzódást okoz, amitől beindulhat a szülés.
5/7 anonim válasza:
Az igazi kolosztrum sűrű és sárgás színű. Ha ilyen tapasztalsz, azt lefagyaszthatod.
Ha csak tejszerű (sőt inkább vizes tej állagú), akkor azt nem érdemes, ez még csak a hormonok hatása, nem túl tápláló.
6/7 anonim válasza:
Semmiképpen ne fejd magad, tényleg beindulhat tőle a szülés! Max ahogy írták, kagylóval tudod gyűjteni, ami kicsöpög.
7/7 A kérdező kommentje:
rendben értettem köszönöm a válaszokat :)
2017. jan. 12. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!