Saját készítésű babakaját lefagyaszthatom?
Figyelt kérdés
Ti milyen edénykébe teszitek? Pl. ha alma-krumpli pürét csinálok az mehet így együtt a fagyasztóba? Milyen módszerrel melegítitek fel? Köszönöm!2013. jan. 4. 08:04
1/1 anonim válasza:
én krumplisat teljesen felforralom, mert ha csak melegítem akkor olyan darabos marad.
én legtöbbször mikróban. habár ritkán fagyasztom le. 3 napig oda adom neki, annál többet meg nem csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!