Saját készítésű főzeléket lefagyaszthatom?
Figyelt kérdés
Megyünk síelni 1 hétre, és előre elkészíteném a kisfiam kajáját.2009. jan. 21. 13:25
1/3 anonim válasza:
Milyen főzelék, attól függ. A krumpli pl rosszul viseli a fagyasztást, a tejföl, tejszín szintén csúnyán kicsapódik utána...
2/3 anonim válasza:
Hogyne. Ha elkészült gyorsan fagyaszd le, ha felengedted rögtön add neki, így nem lehet gond. Arra figyelj, hogy az úton tutira ne olvadjon fel, mert akkor már nem lehet újra lefagyasztani. Jó síelést!
3/3 anonim válasza:
Persze,de jó lenne, ha felengedés után felforralnád/felforrósítanád és amikor kihűl eheti.Az enyém sem fogadta el soha az üvegeset,én is ezt csináltam.Nekem a zöldség+husi variációval nem volt semmi probléma,tejet,tejszínt nem is mernék beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!