Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ananászos bébiételt adhatok...

Ananászos bébiételt adhatok 10 hós babának?

Figyelt kérdés
Van itthon Kecskeméti ananász-banán-alma,8 hós kortól adható,de úgy tudom,ananász 18 hó alatt nem ajánlott.
2010. máj. 4. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ananász már a 4 hónapos vegyes gyümölcsös bébiételben is van. Szerintem, ha nem lenne ajánlott, csak nem tennék bele.... Én már adtam ilyet a fiamnak, nagyon szereti, semmi baja nem volt tőle. Biztos fini ez is, nyugodtan adjad csak neki.
2010. máj. 4. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Én már 6 hónaposan adtam, imádta lányom, még most 14 hónaposan is szokott enni hogy ne legyen mindig alma banán. Az epreset málnásat áfonyásat is adhatod, finomak attol sem pattigott ki!
2010. máj. 4. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:
én 8 hós korától adok neki friss ananászt, védőnő is áldását adta rá. nem értem miért vannak ilyen ellentmondások az ajánlások között...
2010. máj. 4. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!