Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálsz, amikor egész...

Mit csinálsz, amikor egész nap visít, sikít, sírdogál, rángat harap és hát gyakorlatilag hisztizik a babád?

Figyelt kérdés

Én komolyan mondom, ma egész nap ez megy, annyira ki vagyok készülve,hogy nem tudom mit tegyek.

Semmi nem jó, semmi nem segít,mindent próbáltam, játék téren is, Dentonixal bekentem, enni inni adtam, pelsut cseréltem.

1 éves lesz, nagy hangja van és egész nap hallgatni valami borzalom. Az idegeim már pattanásig feszültek.

2010. máj. 4. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy, nálunk is szokott ilyen lenni. Én ilyenkor ha már nem bírom lemegyünk sétálni, az mindég segít. persze egy ilyen nap után, alig várom, hogy fürdessem és aludjon. ilyenkor annyira jó lenne egy két nap a régi nyugis pici babás időkből.
2010. máj. 4. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 napja ezt csinálja a picikém. Sem ölben, sem ülve, sem földön, sem ágyban, sem fájdalomcsillapítóval, sem játékkal.....tehát sehogy nem marad:( Nehéz ilyenkor türelmesnek lenni és okosan cselekedni.

A séta nekünk is sokszor bejön, de nem mehetünk egész nap.

Tehát sajnos tanácsot nem tudok adni, de talán vigasztal, hogy nem vagy egyedül.

2010. máj. 4. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Együttérzek...zenehallgatás nálunk néha bejön, séta az udvaron (kutyát imádja), gyarkan megyünk más helyre a lakásban, minden erőmmel próbálok nyugodt maradni és vidám, énekelek neki, végső esetben séta.
2010. máj. 4. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tűrök,tűrök,tűrök....de néha nem megy.Én is kiakadok néha,szerencsére ritkán vannak ilyen napok.KITARTÁS!!!
2010. máj. 4. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!