Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vigyek ajándékba a most...

Mit vigyek ajándékba a most született babának? Cumis üveg vagy pelenka

Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 10:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig pelust vittem ajándékba, meg valami kis csörgőt, de anyukaként már tudom, hogy a pelus annyira nem jó ötlet, ha nem pont olyan, amilyet használnak. Én szeretem a megszokott dolgokat, nem szívesen váltok, ráadásul apuka már attól zavarba jőn, ha más a pelus mintája, mert rögtön nem tudja, hogyan kell feladni, pedig minden más változatlan helyen van a pelenkán :) A kis ruhácskákkal az a baj, hogy én eddig kaptam több olyat, ami ránézésre is kicsi volt. Az első ilyen rossz méretű rugit az én keresztanyámtól kaptuk, akkor mertem szólni, hogy ez nem jó rá, de ha ide adja a blokkot, akkor szívesen kicserélem majd nagyobbra és sértődés lett belőle, hogy biztosan nem tetszik és azért akarom kicserélni. Azóta inkább kedvesen mosolygok minden olyan ruhácskára, ami a fél combjára se megy fel. Aztán volt, aki fekete kezeslábast hozott. Lehet, hogy hülyeség, de feketét nem adok babára. Aztán kaptam egy bundás kezeslábast nagyobb méretben, hogy majd későbbre jó lesz (igen, pont június-júliusban fog belenőni, mire hideg lesz, addigra meg nem lesz már jó rá)

Aminek örülnék:

Brendon, c&a, vagy h&m utalvány. Majd én veszek a babának olyan dolgokat, amikről tudom, hogy jók lesznek.

2017. jan. 6. 10:46
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
10- es, 4 hetes a gyereked, es most már hét különböző csomag popsitörlőt elhasznaltatok? wow
2017. jan. 6. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

12-es, nem nehéz:

4 hét, az 28 nap. 7 féle popsitörlő, az 4 nap/popsitörlő. Napi akár 10-12 tisztába tétellel nem egy extrém szám..(én találkoztam olyan rossz popsitörlővel is, amelyik alig volt nedves, így 1 kakinál akár 10 db-ot is el lehetett használni.)

2017. jan. 6. 11:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő fantáziátlan. Kaptam én is cumisüveget, soha nem fogom használni, mert szoptatok, szóval azt nem vinnék. Pelusból, ha nem tudod, hogy milyet hasznàlnak, akkor az sem jó ötlet. Van akinek mind1, de van aki egy fajtát szeret. Vagy esetleg kérdezz rá, hogy milyet használnak, tőlem is mindig megkérdezték, ha valaki azt akart hozni. Aminek én nagyon örültem az egy párna, amin rajta van a baba neve, születési dátuma és súlya. Egyedi és örök emlék. Valamint brendon utalvány, mert így azt veszünk amire tényleg szükség van. Ruhát sajnos sokat olyat kaptunk, ami már kicsi, vagy pont nem jó évszakban lesz jó. De egy szép takaró is mindig jól jön, vagy amit már előttem is írtak, a mintás textilpelu, vagy alvó játék, hordozóra, vagy babakocsira rakható játékok (a kislányom ezeket imádja) body (ebből soha nem elég) stb. Sok jó ötlet van, ne ragadj le a pelenkánál.. 😊
2017. jan. 6. 12:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Cumisüveget ne. Ha szoptat az anyuka, akkor nem is biztos, hogy akarja majd használni, ha meg nem szoptat, akkor nem mindegy a gumijának a formája, a legtöbb baba csak egyfélét fogad el.

Pelenkának mondjuk én örültem, pár éve még mindenkinek azt a tanácsot osztogatták ezen az oldalon, hogy pelenkát vigyen, pelenkatortát meg pláne, mert az milyen király. Úgy látszik, kiment a divatból :D Én kaptam pelust is, meg kimondottan pelenkatortát is, örültem neki, jó minőségű pelusokat kaptunk, úgyhogy nem volt velük gond, és legalább volt lehetőségem kipróbálni többfélét (Pampers, Libero, Huggies). Mi az első két hónapban Pampers Premium Care-t használtunk, én erre még nem hallottam panaszt senkitől, legalább is 2-es méretig mindenki szeretni szokta, afölött már volt, hogy valaki azt mondta, hogy nem jó.

Én a popsitörlőnek is örültem, de aki hozta, körbeérdeklődött, hogy melyik a jó fajta, vacak fajtát nem kaptam senkitől.

Egyébként erre felénk szokás mosószert is vinni ajándékba, amikor babanézőbe megy valaki, mert abból is sok fogy. De nyilván erre is lehet azt mondani, hogy nem jó, mert hátha nem olyat használnak. Bár szerintem egy sensitiv mosógéllel nehéz mellélőni. Hacsak nem nagyon bio-natúr-öko-organikus család, de azt meg nyilván tudod, ha így van.

2017. jan. 6. 14:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen mintás textilpelenka, harisnya, pléd, body.

Anyukának pedig egy tábla csoki vagy ha rokon akkor nyugodtan lehet vinni főtt ételt, süteményt. Jól fog neki esni.

2017. jan. 6. 14:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

a legtutib bh amegkérdezed mire van szükség :)

mi örultunk a pelusnak is

2017. jan. 6. 16:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Mi kaptunk pelenka tortat örültem neki,mert tudtak milyet hasznalunk,ha nem olyat hoznak,lwhwt csak jokepet vagok hozzá,nekunk egyfajta valt csak be..

Aminek en orulnek,egy doboz bonbon,ferjemnek egy uveg bor..teljesen feleslegesnek erzek a gyereknek barmit is,hiszen ugyis megveszunk neki mindent,amire szuksege van..

2017. jan. 6. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Honnan tudjátok, hogy nem tudja, milyen pelenkát használnak? :D

Ha a pelenka mellett dönt, felhívja apukát vagy anyukát és megkérdezi. Ilyen egyszerű. Én is így csináltam. Mindig amikor DM pontokra volt szükségem, felhívtam őket, most milyen van, és vittem nekik. Plusz popsitörlőt.

Vihetsz neki pelust, popsitörlőt, rongyit, ruhát, játékokat.

2017. jan. 7. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!