Térdelésből mennyi idő mig feláll?
Pár napig térdelt csak, utána felállt és elindult a bútorok mellett.
Mondjuk nem kapkodta el, 13 hónapos volt ekkor. Ez után tanult csak meg leülni (állásból csinálta először), majd mászni (addig csak a kúszás érdekelte, villámgyors volt úgy).
Nálunk volt probléma, de nem ekkor derült ki, hanem 3 hónapos korában.
A többi mozgással hogy áll?
Mit mikor csinált?
Ugyan ezt csinálta az én fiam is. Kúszott mászott térdelt de lassan állt fel.
Én annyiban segítettem rá, valami számára izgit tettem magasabbra. Két nap múlva azzal lepett meg, hogy felállt a kiságyban és visongott.
Ilyen előzmények után a helyedben nem halogatnám a vizsgálatot, főleg hogy (nálunk) nem úgy megy, hogy megvan a beutaló és azonnal fogadnak. Magán úton is várólista van a vizsgálatokra.
Lehet, hogy semmi baja, de az is lehet hogy van vmilyen probléma (mondjuk izomtónus), ami hátráltatja.
A mienk is lassu mozgasfejlodesu, nyugodt baba, nem erdekelte nagyon, viszont eddig mindent csinalt csak picit kesobb. 1 evesen meg nem allt, vedono-gyerekorvos kezdtek aggodni, a vedono persze mar korabban. Gondoltam, bebizonyitom, h a gyerek rendben: dugohintaztattam itthon, massziroztam a labat, erezze az is van neki es a jarokaban tanitottam felallni. 2 het alatt felallt. Most 1,5 eves korig nyugtunk van, addig biztos fog onalloan jarni, mert jarasssgitovel mar lepeget. 14,5 honapos. Egyebkent elvittuk Devenyeshez, apa szerette volna, o is azt mondta, hogy nem lat elvaltozast.
Gyakorolj a Picivel, hatha hamar raerez. Persze egy vizsgalat sem arthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!