16 hós bölcsis a fiam. Most lesz testvére e hónapban. Ha hazahozzuk a tesót hagyjam otthon egy kicsit a fiam vagy járjon ugyan ugy?
Én bölcsi párti vagyok, lehet kövezni...az első 1 évesen ment bölcsiben (most 4 éves múlt, köszöni, kiegyensúlyozott, boldog gyerek). A masodik is 1 évesen kezdi majd a bölcsit, mert megyek dolgozni...a harmadikat kisebb korkülönbséggel tervezzük, ha minden jól megy, a középső 2 eves kora körül születik majd. A középsőt a harmadik születése után nem fogom kivenni a bölcsiből, pont azért, hogy megmaradjon a helye, amikor megyek vissza dolgozni.
Szóval én a helyedben hagynám bölcsiben...és nem foglalkoznék a "szuperanyák" ítélkezésével. :-)
Igen, jól mondtad, MÉG dolgozol! Pár hét múlva már nem.
Ha otthon leszel nem látok okot arra, hogy egy 16 hónapos gyerek bölcsődébe menjen.
Nem akarok kötekedni, de esetleg nem jutott eszetekbe, hogy legalább másfél évet még várjatok a második gyerekkel?
Ráadásul anyás is a gyerek...
A sebek begyógyulása pár hét.
3 eves ovis fiamat is kivettem az ovibol(külföld ,nem kötelező ), Ő is rettentő anyas és így láttam jónak. Így is féltékeny és sokszor kirekesztettnek érzi magát... Csaszaros voltam simán megoldottam mindent(3 napig volt itthon a férjem). Én nagyon úgy látom hogy te mar eldontotted mit szeretnél, én meg is azt ajánlom vedd ki a nagyobbat!
Könnyű szülést és kötél idegeket kívánok az elkövetkező pár hónapra 😀😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!