Babám teljesen kifordult magából, mi ez a nagy változás?
Mióta van így?
Az én gyerkőcöm frontérzékeny, tegnap egész nap nem bírtam vele, folyamatosan rajtam lógott, mindenért sírt.
Mondjuk azt írod, hogy ha felveszed, akkor minden rendben nála, úgyhogy talán nem ez a baj.
Próbálgatja a türelmed határait.
Majd el fog ám múlni ez az időszak is, csak tényleg legyél most kicsit erősebb, bár az az igazság, hogy én nem nagyon hagytam sohasem sírni az enyémet hosszabb távon, de elnőtte ezt az időszakot, aztán pár hónap múlva újra visszatért, már igazi, tudatos hiszti formájában, de most úgy tűnik, azon is túl vagyunk.
Ne változtass a napirenden, mindent csinálj nagyjából ugyanúgy, ahogy eddig, aztán abba fogja hagyni.
Altatásra nem tudok mit mondani, mert az enyém a mai napig úgy alszik el, hogy mellettem a nagy ágyban, és átteszem a sajátjába... nem túl jó módszer, de nálunk az egyetlen járható út volt kb. annyi idős korától, mint a tiéd.
Most már 15 hónapos kis gengszter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!