Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a baja a babának, ha fura...

Mi a baja a babának, ha fura szürcsögő hörgő hangot ad ki? Elvigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Talán megfázott? Nem folyik az orra, de tüsszög és a bal szeme kétszer könnyezett. Most 2 hetes 5napos
2008. okt. 8. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még adnak fura hangokat, lányom is sokszor "fuldoklik". Ha megnyugtat, vidd el persze dokihoz, jobb, ha látja. De ha jókedvü, eszik, nem nyűgös, akkor elméletileg semmi baja.
2008. okt. 8. 09:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem minden hasonló dologgal kapcsolatban nagyon megnyugtatott Dr. Howard Chilton: Újszülött a fedélzeten című könyve. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
2008. okt. 8. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk így kezdődött a megfázás. Orrszörcsögés, aztán kicsit folyt is neki és utána köhögés.

A doki néni orrcseppet (sós oldatot) és Cebion cseppet adott, meg persze orrszívóztunk.

Ha nem múlik el, szerintem inkább mutasd meg a dokinak.

3 hónapos kisfiú anyuja

2008. okt. 8. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez még ilyenkor természetes, tisztulnak a légutak. Ha megnyugtat hívd fel a dokit, de semmiképp ne vidd el, mert a váróteremben pillanatok alatt össze lehet szedni a bacikat.
2008. okt. 8. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!