Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babám elalszik fürdetés...

Ha a babám elalszik fürdetés előtt, mert mondjuk elalszik fél hétkor, és 8-kor még mindig alszik, felkeltsem?

Figyelt kérdés
Ti hogy csináljátok,mert én felkeltem,hogy ne maradjon ki egyrészt a fürdés,másrészt egyszer hagytam aludni,és éjjel két órán át bulizott.
2008. okt. 7. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk is volt ilyen időszak. Nézelődött egy csomó ideig "uzsonna" után, aztán elálmosodott, és úgy egy órával a fürdés ideje előtt bealudt. Hagytam pihenni egy picit, nem keltettem fel azonnal, különben nagy sírás lett volna végig, hiszen elfáradt. Viszont ha nem keltettem fel, sírva ébredt, éhesen. Ezért inkább gyengéden felkeltettem, nyugodtan megfürödtünk, félhomályban "rendbe tettem", megvacsizott, és már aludt is. Aztán elmaradt ez a bealvós időszaka, kibírta a vacsi végéig. Ámde minden baba más, az anyukák is mások, itt is olvasni, hogy többen nem keltenék fel. Te látod, hogy nektek mi jobb. Nekünk ez volt jobb. :)
2008. okt. 8. 10:07
 12/13 anonim ***** válasza:
2. Az én babám 9 hós.Még napi 2 alvás van,de hogy mikor az függ a reggeli ébredés idejétől is.Pl ha a délutáni alvás elcsúszik 17-18-ig akkor tovább marad fel este és így később fürdik,de ha nem tud du. elaludni akkor tuti,hogy az esti alvást kezdi hamarabb.Ilyenkor ha otthon vagyunk 6-7 között fürdik,de ha bealszik akkor jön a reggeli mosdás.Ez kb 1-2 alkalom hetente,ettől még nem lesz semmi baja.
2008. okt. 8. 11:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,amúgy amikor felkeltem,nem nyűgös,nem sír,csak álmos:-)Viszont fürdés, vacsi,és hamar elalszik,és jót alszik.
2008. okt. 8. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!