Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi alapján válasszak pénzintéz...

Mi alapján válasszak pénzintézetet a babakötvényhez?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy nem minden bank kezeli egyformán, van ahol sima bankszámla, van ahol kötvény....

Melyiknek mi az előnye, hátránya?

Nekem még nem jött meg a papír az adószámmal, pedig már lassan 4 hósak leszünk. Járjak utána,(és ha igen, hol?) vagy várjak még?

2008. okt. 7. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi a Cib-nél kötöttük meg, mert ott van számlánk. 2 ezer forint felett kiemelkedő kamatot fizetnek, és nem kellett az adókártyára várnunk, mert 1 hónaposan ők hivatalból lehívták a számot meghatalmazással, persze utána a kártyáért be kellett mennem az Apeh-hez. A lényeg, ne várj!
2008. okt. 7. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem választottam bankot, maradt ott ahová tették. Bár én az OTP-nél vagyok, de a babakötvényhez úgysem nagyon kell hozzányúlkálni, ezért nekem nem baj, hogy más banknál van. Szerintem lényeges különbség nem lehet igazán a bankok között.
2008. okt. 7. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem az előző hozzászólót,mert az Államkincstár nyitja meg és ha nem változtatsz rajta ott marad de akkor saját befizetés nem lehetséges...Én otp-s vagyok számlailag de nem ott fogom megkötni,mert azok lenyúlnának mindent,közölték velem,hogy a csal.pótlékot automatikusan átutaltatják és én fizethetek még be ha akarok..csak lestem,felhívtam az államkincstárat és mondták,hogy ilyen nincs,mert erre fakultatívan annyit raksz be amennyit szeretnél,így mi az erste mellett döntöttünk.
2008. okt. 8. 08:18
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok,

Nem jól tudom, hogy havonta maximum 10.000 Ft-ot lehet csak ráfizetni?

2008. okt. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!