Mi alapján válasszak pénzintézetet a babakötvényhez?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy nem minden bank kezeli egyformán, van ahol sima bankszámla, van ahol kötvény....
Melyiknek mi az előnye, hátránya?
Nekem még nem jött meg a papír az adószámmal, pedig már lassan 4 hósak leszünk. Járjak utána,(és ha igen, hol?) vagy várjak még?
2008. okt. 7. 19:53
1/4 anonim válasza:
Mi a Cib-nél kötöttük meg, mert ott van számlánk. 2 ezer forint felett kiemelkedő kamatot fizetnek, és nem kellett az adókártyára várnunk, mert 1 hónaposan ők hivatalból lehívták a számot meghatalmazással, persze utána a kártyáért be kellett mennem az Apeh-hez. A lényeg, ne várj!
2/4 anonim válasza:
Én nem választottam bankot, maradt ott ahová tették. Bár én az OTP-nél vagyok, de a babakötvényhez úgysem nagyon kell hozzányúlkálni, ezért nekem nem baj, hogy más banknál van. Szerintem lényeges különbség nem lehet igazán a bankok között.
3/4 anonim válasza:
Nem igazán értem az előző hozzászólót,mert az Államkincstár nyitja meg és ha nem változtatsz rajta ott marad de akkor saját befizetés nem lehetséges...Én otp-s vagyok számlailag de nem ott fogom megkötni,mert azok lenyúlnának mindent,közölték velem,hogy a csal.pótlékot automatikusan átutaltatják és én fizethetek még be ha akarok..csak lestem,felhívtam az államkincstárat és mondták,hogy ilyen nincs,mert erre fakultatívan annyit raksz be amennyit szeretnél,így mi az erste mellett döntöttünk.
4/4 anonim válasza:
Sziasztok,
Nem jól tudom, hogy havonta maximum 10.000 Ft-ot lehet csak ráfizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!