Babakötvényhez számlát melyik banknál érdemes nyitni?
Figyelt kérdés
Ahol az évek során nem számolnak fel zárási dijakat stb.
Mennyit érdemes betenni havonta?
2008. jún. 27. 10:50
1/3 anonim válasza:
Szia!
AZ Erstében dolgoztam a babóca előtt. ott jelenleg nincs havi számlavez. díj, de ki tudja ez hogy fog változni az elköv. 18 évben. Mert ugye addig él a számla. Nézz körül a neten a bankok oldalain!
De ha van havi fix összeged a babának, inkább köss pl. biztosítást, nagyobb a hozama + van egy biztid is. Mellé a számlát is megnyithatod, perzse. Nézz körül, aztán döntsd el neked mi a jó!
2/3 anonim válasza:
én most csináltattam meg a k&h banknál és nincs semmi féle zárási díj.mi havonta 5000 ft teszünk be.évente 120.000Ft-nál nem is lehet többet.
3/3 anonim válasza:
Van egy honlap, ami csak ezzel foglalkozik. Itt találsz egy kalkulátort, ami az összeggel foglalkozik, illetve összehasonlító táblázatokat is fellelhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!