Árthat a babának ha sok fekete teát iszom?
Figyelt kérdés
Napi egy litert is néha.Sajnos a vízzel nem vagyok barátságba,megiszom, de sok nem megy,gyümilé meg ahhoz túl drága hogy sokat vegyek,igyak.A vesém miatt sajnos sokat kell innom,meg hát a tejnek is kell.Fájhat a manó hasa tőle?2008. okt. 7. 18:43
1/2 anonim válasza:
A hasa talán nem, de koffein van benne. Igyál inkább gyümölcsteát, ha lehet ne filterest, hanem eredeti gyümölcsöset, vagy kamillateát. Néha vegyél alma-vagy szőlőlét, én is iszok néha a tea mellett, én sem kedvelem a vizet annyira, vagyis nem veszi el a szomjam. És lehet szörpöt is inni, amiben nincs tartósító.
2/2 anonim válasza:
A sok koffein árthat neki.Én gyümölcsteát vettem,de ne téveszd össze a gyümölcs ízű fekete teával.Én mindig megnéztem a dobozt,hogy biztos ne legyen benne f tea és ált. találtam elfogadható áron kaphatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!