Baj ha minden este víz alá megy a babám füle amikor fürdetem? 11 hetes a kislány
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 15:04
1/4 anonim válasza:
A magzatvízben is vízben volt, nem?
Nem baj.
2/4 anonim válasza:
Pont 7 hónapja minden este víz megy a fülébe a fiamnak, semmi baja nincs tőle. A lényeg, hogy ne érje huzat, akkor nem gyullad be a füle.
3/4 anonim válasza:
Minket riogattak ismerősök, hogy egyszer víz ment a babájuk fülébe fürdetéskor és egész éjjel sírt. Szerintem nem attól sírt. A mi picikénk minden este addig tekergeti a fejét, hogy mindkét füle "elázik". Még soha nem volt ebből gond.
4/4 A kérdező kommentje:
akkor jó.Nekem is szereti a pici ha csak a kis arca látszik ki a vízből,csak valaki azt mondta középfül gyulladást kaphat és megijedtem,de így már nyugodtan viszem ma pancsizni a manóm
2010. máj. 3. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!