8 HÓNAPOS babámnak két foga vant kibújva. Adhatok neki nyers répát, almát, hogy rágcsálja?
Figyelt kérdés
Nem fog megfulladni tőle? Vagy inkább ne adjak neki?Köszönöm!2010. máj. 3. 12:44
1/5 anonim válasza:
szia, én nem adtam neki...kb neki is ennyi foga volt ennyi idősen. ha véletlenül leharap egy nagyobb darabot, nem tudja elrágni szerintem, megakadthat a torkán. esetleg nagyon nagyon puha almát, de én azt sem adtam neki. de lehet hogy én paráztam túl anno. de a mai eszemmel se adnék neki. 16 hós a kislányom.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Igen én is ettől félek, hogy nehogy megfulladjon!
2010. máj. 3. 12:54
3/5 anonim válasza:
Nekem azt mondták hogy a répa rágcsálása kimondottan jót tesz fogzáskor, mert olyan anyagok vannak benne ami csökkenti a fájdalmat. Persze oda kell figyelni rá nehogy leharapjon egy darabot.
4/5 anonim válasza:
hát nem tom...egy komyol fogzásnál szerintem sokat nem érnek a répában lévő anyagok. de rágcsálni lehet neki adni rágókát is, és azt tuti nem harapja le.
5/5 anonim válasza:
A fiam 10hónapos, ugyan répát nem kap, de az almát pl nyersen, cikkenként eszegeti, nagyon élvezi, hogy haraphatja.
Az első pár alkalommal ugrásra készen ültem mellette, le sem vettem róla a szemem. Nagyon hamar megtanulta, hogy mit kell csinálni, mekkorát bír rendesen eszegetni egyszerre.
Ha nagyobbat harapna, akkor kiköpi a kezébe, és úgy adagolja magának vissza.
Ha megszokja a rágcsálást, utána nem kell nagyon aggódni.
Nagyon ügyesek, hamar tanulnak. Pár nap alatt megtanulta, mit hogyan, ez alatt 3szor kellett fejrefordítani, mert "félrement".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!