Különlegesebb de vállalható fiú nevek?
Figyelt kérdés
Ezer meg ezer nevet átnéztünk. 7.hónapban járok és kb 5 név volt már ami listás volt. De egyszerűen lemondtunk róla mert végül csak nem az igazi.
Tudnátok nekünk ebben segíteni, hogy különlegesebb, szép, vállalható, nem röhejes neveket írnátok?!
2016. dec. 23. 17:17
11/28 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem ami tucat az nem különleges, de ezt mindenkinek szíve joga eldönteni. Az én gyerekemnek sincs különleges neve.
12/28 anonim válasza:
Medárd,Zoárd,Zente,Zénó,Zétény,Csanád,Csongor,Bercel , László,Koppány,Kende,Vince
13/28 anonim válasza:
10# vagyok , amikor mi adtuk a Zsombort es Dominikot, akkor azok nem voltak "tucat" nevek (8-11 ève) ès az Anna sem volt az (15)
14/28 anonim válasza:
Andor Ábel Ármin Bercel Csanád Dénes Flórián Gellért Iván Kadosa Nándor Nimród Regő Szilárd Vajk Zente
Az Anna az Árpád-kor óta tucatnév.
15/28 anonim válasza:
Hogy pont az Anna ne lett volna tucatnév, #10/#13??😂😂 Jézusom... Minimum 16 éve zsinórban az első három leggyakrabban adott név között van. [link]
16/28 anonim válasza:
Az én lányom is Anna. Nem zavart, hogy abban az évben, amikor született, 6. volt a leggyakrabban adott nevek listáján. Gyerekkorom óta terveztem, hogy így nevezem el majd a lányomat. 13 éves és sehol, soha nem találkoztunk másik Anna nevű, korban hozzá közel álló gyerekkel. Vol bölcsi, ovis, iskolás - egyetlen Anna se volt sehol. Úgyhogy a leggyakrabban adott név a világon semmit se jelent, mert lehet, hogy az országban van 800ezer, de a környéken egy se és az is lehet, hogy az őrülten ritka név, amiből a statisztika szerint mondjuk 10 van az egész országban, pont mind a környéken él
17/28 anonim válasza:
Leon, Koppány, Zétény, Csaba, Lázár, Armand, Kolos
19/28 anonim válasza:
Csaba, Bulcsú, Koppány, Fülöp, Rajmund, Máriusz, Krisztián, Helmut, Gellért.
20/28 anonim válasza:
Larion
Laurent
Adrián
Fábián
Hermann
Keán
Xavér
Bertold
Karsa
Keve
Kende
Teofil
Trisztán
Ágoston
Bonifác
Szilás
Szilamér
Eliott
Emil
Mózes
Dorián
Vendel
Mirkó
Flórián
Belián
Jámin
Izidor
Illés
Örs
Hunor
Brendon
Barabás
Simon
Henrik
Ilárion
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!