Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láb vagy kéz nyomatot készítet...

Láb vagy kéz nyomatot készítettél már? Tudsz segíteni?

Figyelt kérdés
Kaptunk egy Brendonos láb vagy kéz nyomat öntőt. De nem tudom hogyan érdemes elkészíteni. Mivel kisfiam igazi sajtkukac csak akkor tudjuk elkövetni a "merényletet" ha este szopi közben elalszik a cicin. Apa majd beledugja a kis lábát az edénybe amiben a massza lesz. Kell 2 perc hogy megszilárduljon, eddig oké de ha megszilárdult hogyan fogjuk kivenni a lábát belőle úgy hogy ne menjen tönkre a lenyomat? Aztán meg ki kell önteni gipsszel, ez is oké. Csinált már valaki ilyet? Hogy sikerült?
2010. máj. 3. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
NEm a lábának kell benne lenni két percig, hanem csak belenyomod és utána a masszát külön hagyod száradni.
2010. máj. 3. 08:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi de ez nem olyan fajta amire Te gondolsz. Az egy sima lenyomat készítő ezzel meg igazi lábfejet lehet készíteni. A használatiban van benne hogy kb 2 percig szilárdul a massza és ha már biztosak vagyunk benne hogy megszilárdult akkor vegyük ki a baba lábát és utána kell kiönteni gipsszel. :-( De azért köszi a választ.
2010. máj. 3. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:

hello

mi is vettünk ilyet, picur 5 hónapos volt amikor gondoltam, hogy elkészítem, mikor belenyomtam a kezét, akkor még nagyon híg volt és azonnal kirántotta, mire újra belenyomtam volna addigra megszilárdult a massza és dobhattam ki :(

elmentem kreatív boltba ahol ajánlották hogy készítsek só-liszt gyurmából formát, vagy vásároljak sima gyurmát, készítsem el a szükséges keret nagyságot azzal lehet játszani, ha nem sikerül elsőre akkor sem kell kidobni, és aztán ezt a formát ki lehet önteni a gipsszel

2010. máj. 3. 09:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Igen mi is ezért akarjuk akkor ha elalszik, persze lehet így is felébred majd de egy próbát teszünk azért. Én is gondoltam a gyurmás megoldásra ha ezzel felsülünk azzal megpróbáljuk. Neked sikerült így végül?
2010. máj. 3. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
még nem próbáltam, de így remélem egyszerűbb lesz
2010. máj. 4. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!