6 hetes babám nem szeret a kiságyában aludni csak rajtunk. Mit tegyek? Hogy szoktassam be?
Jajj hagyjuk már a "mi lesz később ha már most" kioktatásokat. Mindenre rá lehet húzni egy pro és kontra érvet, nem kell az amúgy is stresszel első babás anyukákat még ezzel is fárasztani.
Nálam is ugyanez volt a helyzet. MINDENT megpróbáltam, hogy a kiságyban aludjon. Éjszakákat sétáltam át vele, letettem mire végre elaludt majd 5 perc múlva ébredt. Órákat üvöltött ha hagytam sírni, soha nem adta fel, már kékült és majd elájult az oxigénhiánytól. Kb 4 hónap alvatlanság és az idegösszeomlás szélén úgy döntöttem együtt alszom vele, mert már muszály aludnom. A babát a fejem magasságába raktam és a franciaágy másik végébe (leesni nem tudott mert fal volt ott). Közénk pedig beraktam a szoptatópárnát választéknak. Így nem volt gond mert a babámtól kb 1,5 méterre aludtam.
1 éves korában, 0 sírással szoktattam át a saját ágyára (az sem kiságy volt hanem rendes felnőttágy, soha nem fogadta el a kiságyat), csak kis nyöszörgés volt.
Második babámat már kiságyba tudtam szoktatni gond nélkül. Minden baba más és más, az én első babám után már elhiszem, tényleg vannak olyan babák akiket nem lehet kiságyra szoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!