Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felfázhat a 20hónapos babám a...

Felfázhat a 20hónapos babám a kiságyban/6cm kókuszmatracon ami 23cm-re/legalsó színten van a parkettától?

Figyelt kérdés
a szobában min.21-22fok van,a kiságy a szoba sarkában van elhelyezve az ablaktól távol.
2010. máj. 2. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért fázna fel? A legideálisabb a hőmérséklet a szobában.

Még a földön csúszkálva sem fázik fel. Nem kell annyira félteni mindentől.

2010. máj. 2. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem dehogy!Ne aggodj!
2010. máj. 2. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.csak azért kérdeztem,mert a vizeletében vért találtak(kezelés alatt áll).a doki azt mondta,hogy ez felfázás.nem tudom elképzelni hol fázhatott fel-annyira vigyázok rá- és anyósom folyamatosan azt hajtogatja,hogy túl vekony a martac,meg lent is van és alvás közben felfázott!tegyek a matracra vastagon plédet,stb stb.

kíváncs vagyok ti hogy látjátok...?

ugy érzem,hogy nem fázhat fel a kiságyban-bár a matrac valóban vékonyka,"szelőzős"...ugyhogy nem tudom

ha tennék rá plédet akkor meg semmi értelme annak,hogy ilyen matracot vettünk...

ha van még valakinek ötlete,kérem írjon!köszönöm

2010. máj. 2. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sok mindentől függ, pl mi van rajta éjszaka, a fal, ami mellett az ágy áll, hideg, külső fal-e stb. Nálunk, ha a termosztát magasságában 22 fok van, a padló közelében csak kb 20. Amúgy nem hinném, hogy felfázhat, nálunk is ilyen körülmények közt alszik. Egy plusz pléd a matracra azért csak nem árt.
2010. máj. 12. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy tedd a matrac alá a plédet több rétegben,mi így oldottuk meg télen alattunk sajnos pince van,így muszáj volt kitalálnunk valamit...
2010. máj. 12. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A kiságyban nem fázhatott fel, inkább a homokozóban, utcán, valahol...

Kislány???

2010. máj. 12. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:

20 hónapos és most fázott fel először???

Mert ha igen nem a matrac miatt, mert gondolom nem most tettétek a legalsó szintre...

2010. máj. 12. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom a kókuszmatracán a földön alszik én meg mellette matracon.9 hónapos és még sosem fázott fel.
2010. máj. 12. 21:17
 9/9 A kérdező kommentje:

csajok!nagyon köszönöm a válaszokat

-éjszaka rövid ujjú body+hosszú ujjú rugi+vékonyabb hálózsák van rajta és be is takarom nem túl vastag pléddel.a kisány fal mellett van aminek a másik fele a szomszéd előszobája fala,az első emeleten vagyunk.

-most már ott tartunk,hogy a matrac alá tettünk 2soron még plédet.

-igen kislány

-a tavaly kora nyaron is volt hasononló problémánk(akkor volt olyan 9-10hónapos),de elötte semmi gondunk nem volt.

2010. máj. 12. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!