Felfázhat a 20hónapos babám a kiságyban/6cm kókuszmatracon ami 23cm-re/legalsó színten van a parkettától?
Miért fázna fel? A legideálisabb a hőmérséklet a szobában.
Még a földön csúszkálva sem fázik fel. Nem kell annyira félteni mindentől.
köszönöm a válaszokat.csak azért kérdeztem,mert a vizeletében vért találtak(kezelés alatt áll).a doki azt mondta,hogy ez felfázás.nem tudom elképzelni hol fázhatott fel-annyira vigyázok rá- és anyósom folyamatosan azt hajtogatja,hogy túl vekony a martac,meg lent is van és alvás közben felfázott!tegyek a matracra vastagon plédet,stb stb.
kíváncs vagyok ti hogy látjátok...?
ugy érzem,hogy nem fázhat fel a kiságyban-bár a matrac valóban vékonyka,"szelőzős"...ugyhogy nem tudom
ha tennék rá plédet akkor meg semmi értelme annak,hogy ilyen matracot vettünk...
ha van még valakinek ötlete,kérem írjon!köszönöm
Szia!
A kiságyban nem fázhatott fel, inkább a homokozóban, utcán, valahol...
Kislány???
20 hónapos és most fázott fel először???
Mert ha igen nem a matrac miatt, mert gondolom nem most tettétek a legalsó szintre...
csajok!nagyon köszönöm a válaszokat
-éjszaka rövid ujjú body+hosszú ujjú rugi+vékonyabb hálózsák van rajta és be is takarom nem túl vastag pléddel.a kisány fal mellett van aminek a másik fele a szomszéd előszobája fala,az első emeleten vagyunk.
-most már ott tartunk,hogy a matrac alá tettünk 2soron még plédet.
-igen kislány
-a tavaly kora nyaron is volt hasononló problémánk(akkor volt olyan 9-10hónapos),de elötte semmi gondunk nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!