Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Születés után ti meddig...

Születés után ti meddig maradtok otthon és mikor mentek ki először a babával? Főleg télen.

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 09:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kozepso januári,3 hetesen,addigra lett jo szaraz hideg,nem lucskos kodos ido,amugy vittem volna elobb is..a kicsi most november közepén szuletett,mar többször voltunk kinn,de mivel a babakocsiban uvolt,nekem meg alapbol nem sok kedvem van kimenni "csak ugy" ebben a hidegben,igy szellozteteskor levegozik...
2016. dec. 15. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
4 hetesen vittem ki először a lányomat. Decemberi.
2016. dec. 15. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Én egy hónapos korában vittem ki először a babámat, de előbb is ki lehetett volna menni. Azt szokták ajánlani a dokik, hogy mínusz 5 fokig hidegben is lehet levegőztetni. Ha fizikailag jól vagy, és a babád is egészséges, mindkettőtöknek jót tesz, ha kint vagytok. Esőben és ködben azért nem túl szerencsés.
2016. dec. 15. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!