Anyukák akik ebben az évbe szülnek/szültek vagy azok 2017ben fognak?!
Mostanság vagy 2017ben szülők mikorra vagytok kiírva? Akik mar szültek mikor született meg a picike? Hanyadik baba? Kisfiu vagy kislány es mi lesz/lett a neve? Hány évesek vagytok?
Bocsánat hogy ennyi kérdést feltettem de nagyon érdekel ez a téma. :D
Én egyébként 35. hetes vagyok dec.30.ra vagyok kiírva es második baba, kisfiú. Már van egy kislányunk Alíz (3éves) és most fog érkezni Kornél.
29/L
Pont az évfordulónkra vagyok kiírva, április 22 :)
2. baba lesz, kisfiú, Vince nevet választottuk. 28 éves vagyok, férjem 31.
Az első gyermekünk is fiú. :)
1 hete született meg a kisfiúnk Levente.
Van már egy 21 hónapos kislányunk Noémi.
Én 28 éves vagyok, a férjem 37.
Én 25,párom 31.
Lilien 4 éves, Izabell másfél hónapos. Október 4.-i mindkettő.
De jó 1#-es:-) Mondjuk màr szinte tuti nem.lesz Vince, de nekünk is ìgy hìvtàk volna a fiunkat.(Apànak addig tetszett a név,amìg ki nem derült,hogy fiú, mert ahogy megtudta, màr az ő nevét kell,hogy kapja,nem bìzott benne,hogy fiú lesz)
03.28 született a lànyunk Veronika idő előtt 3 nappal
ès
2017.04.17re vagyok kiìrva a fiunkkal,aki Dénes lesz
Én 32, apa 40. Mindkettőnknek 3. gyereke lesz, aza 4. lesz a csalàdban, a màsodik közös.
Vivien - 5 éves
Elza és Gerda - 3 évesek
Szófia - másfél éves
Botond Vendel- 2017.február 11-ére vagyunk kíírva.
Én 25 éves,én 37.
Szia!
Egy huszonegy hetes és egy húsz hetes vetélés után megszületett a fiúnk szeptember 13-án. Tehát harmadik terhesség, első élő baba. Apuka utánba Géza nevet kapta. Férjem 40 éves, én 25.
Mindenkinek további sok örömöt, jó babavárást,babázást kívánok!
Én is dec. 30.ra vagyok kiírva.
Nekem első baba, férjemnek már felnőtt fiai és 3 hónapos unokája van.Én 40,férjem 52.Kisfiú lesz,nevén még gondolkodunk.
December 10 volt a kiírt időpontunk, de november 15-én úgy gondolta, hogy ő kijön. :)
Első baba, kislány, a neve Amira lett.
Én 20, a párom 29.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!