Illik ma az anyát felköszönteni az apának a baba nevében?
Persze, hogy nem ajándékot, csak egy kedves köszöntést szeretnék. Megpróbálok célozni rá, lehet, hogy még el is fogja magát szégyelni, hogy erre nem gondolt :-)
Abban nem voltam biztos, hogy jogosan érzek-e ilyen csalódottságot, de úgy néz ki, más babás, kisgyerekes anyukának is jól esik, ha gondolnak rá :-))
kisfiam áprilisi születésü, de már az első anyák napján ott ült apa kezében és adták át a virágot- csak egy szálat de nagyon jol esett. azota ez a 3. anyáknapja és mindig kapok töllük virágot :)
szerintem ennyi kicsi figyelmesség jol esik az embernek és egyáltalán nem értek egyet a kedves első válaszoloval.
nekem is jól esett volna, de az én páromnak még annyira sem jut eszébe az ilyesmi, hogy az Ő anyukájának is én intéztem a virágot, én gondolkodom az ilyenekről...
kár, pedig olyan jó érzés lett volna, úgyhogy kedves kérdező együtt érzek veled!
Sziasztok.
Mi kulfoldon elunk es itt kb 1-1.5 honapja volt anyaknapja es kaptam egy cserepes viragot az akkor 1-1.5 honapos kislanyomtol.
Meg apa dolgozik es csak ejjel er haza...nem tudom, hogy most gondol-e ram.Nem kell a virag!!
Eleg egy puszi ugy hogy kozben a lanyunk a kezeben van es a neveben mondja, hogy Boldog Anyak napjat.
De ha nem az sem baj, mert mar egy koszontes jutott ebben az evben :)
15:49 Sajnos igen,ezek a csúnya hormonok...a fiam is áprilisi,és igazából anyák napján "fogtam fel",hogy ANYA lettem,amikor felköszöntöttem anyumat,én is bőgtem...
De nem kaptam semmit,és ezt sajnos még élek nem felejtem el...az első anyák napját...főleg,hogy a kertünk olyan,mint egy botanikus kert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!