Illik ma az anyát felköszönteni az apának a baba nevében?
Engem felköszöntöttek, bár kapni nem kaptam semmit, de nem is az a lényeg. Én már nőnapra is kaptam virágot a fiamtól is, vagyis azt is ketten adták át apával.
Ma pedig egész nap apa van a gyerkőccel (egyébként is sokat segít, de ma mindent ő csinál), én meg "el vagyok zavarva" pihenni. :D Így most nézelődöm, olvasgatok a neten, amire ritkán jut időm, nekem ez is kikapcsolódás.
Nekem már tett egy olyan megjegyzést a párom, amiből arra következtetek, hogy jövőre felköszönt anyák napján a gyerek nevében. Most terhes vagyok, így még én csak gondolatban ünneplem a tényt, hogy jövőre ünnepelhetjük ezt a napot is:D
Igen, jól esne nekem is majd, ha valóban felköszöntene jövőre:D Talán célozhatnál rá, vagy legközelebb pár nappal előtte célozgass. Biztosan nem rossz indulatból nem köszönt fel. A párom minden alkalmat elfelejt...tudom, hogy rosszul esik, ha elfelejti:( de ő már csak ilyen...
Szia!
Engem felköszöntöttek! :-) Nekem nagyon jól esett, és szerintem ez csak egy kis figyelmesség lenne, hiszen a gyerkőcöt így lehet rávezetni bizonyos ünnepek fontosságára! Egy - egy szó, gesztus is elég, nem kellenek nagy ajándékok! De még tart a nap, lehet,későbbre tartogat a párod valami meglepit!
Nem kedves első hozzászóló, a kérdező nem vár el túl sokat.
Én 15 hetes vagyok és kaptam egy gyönyörű rózsacsokrot és a szavaknak nem kerekített nagy feneket a családfő, de nagyon boldogan adta amit adott. Büszke rám és szeret. Pedig én nem várom el. A szeretet pedig nem fáj és nem olyan mintha az ember fogát húznák.
Mikor karonülő volt az első kislányom, akkor az apja kívánt a nevében boldog anyák napját, ahogyan én az én karoból "kívánt" boldog szülinapot előtte nem sokkal apának. Most már tud beszélni, de egy kis terelgetés, meg támogatás a köszöntéshez még elkelt, pár év és egyedül is megoldják. Ez nem nyálas dolog, hanem segítség a kicsinek, hogy örömet okozzon az anyukájának.
A pasiknak szerintem ez nem egyértelmű. Másképp gondolkodnak mint mi. Érdemes pár célzással felhívni a figyelmet, hogy ez jól esne, és nem szomorkodni, mert magától nem jutott az eszébe, egyszerűen csak neki is új ez a helyzet, még tanulja a dolgokat, segíts neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!