Fisher Price tanuló laptopot érdemes megvenni? Akinek van, használja, szereti a gyermeke?
2-es
ez csak egy laptop alakú, műanyag, elemes játék. különböző dolgokra tanítja a babát. azért jó, hogy laptopnak álcázták, mert pl. az én fiam (és minden más baba) a szüleit utánozza, és ha csak 2 percre ülnék a gép elé, ő már idemászik az asztalra, és csapkodja a laptopomat...
mellesleg, nekem nem volt ilyenem, most mégis gépezek. nem ezen múlik, mire kattan rá később :)
amúgy, pl telefont, nintendot, igazi kütyüket nem fogok neki venni már ovis korában, ahogy a többség manapság teszi. nem kéne egyből beszólni.
Mi 14 hosan nem szeretjuk a bebi laptopot. Lanyom csak uti veri nem nyomkodja, sztem meg nem jott ra mi az.
A tevezesrol pedig annyit, h a lanyom 8 hetes kora ota megy hatterzajnak ja es allandoan zenei klip megy rajta. Annyira imadja h nem is bir nelkule meglenni. Most mar be is kapcsolja maganak es tancol ra.
Nem ertem mi a baj a tevevel. Ha ehhez szokik hozza akkor semmifele karosodas nem eri.
Nincsenek villódzó képek.
Egyébként, nem nézünk tévét, be sincs kötve ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!