FP. Tanuló macit érdemes megvenni 9 és fél hós babának?
Hát a környezetemben mindenki azt mondta, hogy felelsleges....a babát kb 5 percig érdekli...
Mie szeretnéd ösztönözni?Mászásra?
ooo, másik macira gondoltam, arra,amelyik mászik, most már leesett melyikre gondolsz:)
szóval változó kinek mennyire jön be, az egyik ismerősöm kilányát nem érdekelt, a másik meg megtanulta róla az összes dalt...a különbség az, hogy az 1. 1 éves, a 2. 2-3 volt.
Szóval vehetsz neki, de mér ráérsz, szerintem nézegesd a vaterát, hátha kifogod olcsón!
Szia!
Az én fiam 9hónapos.Nekünk van itthon,tanuló kutyusunk,ami ugyanaz,mint a maci.Nos,az én fiamat kb.5percig,ha érdekli.Talán majd,ha egy kicsit nagyobb lesz.Szerintem is változó,vannak kicsik,akik szeretik,és vannak akik nem.Az én fiam jobban elvan,a Fisher-Price Sütifaló kincsesbödönével.
Így néz ki:
Olcsón ilyen játékokat,bababörzén,vagy esetleg babaszoba.hu-n,illetve Vaterán tudsz nézni,venni.
Én nem venném meg. Egyszer vettem egy állathangokat utánzó, billentyűs eper játékot, férjem utálta, és én is rájöttem, hogy ezek a műanyag hangok nem jók. Azóta nagyon figyelek, hogy klassz és értelmes játékokat vegyek a lányomnak, most 1 éves. Sajnos nekem a fisher price játékokkal kapcsolatban az az érzésem, hogy egyre inkább elmentek abba az irányba, hogy a szülő helyett foglalkoztassák a babákat, és sok jól hangzó reklámterméket csinálnak, amit az ember megvesz drága pénzért, de igazából a gyerek tudja, hogy kb 5 percet ér, annyit foglalkozik vele, és jobban érdekli őt a teljesen hétköznapi dolog, mint pl egy pet palack, stb. Elnézést, ha valakit megbántottam, nem volt szándékom!
Nekünk pont 9,5 hónaposan fedezte fel a plüssmackóját, ami ülve akkora mint a kislányunk ülve, őt nyúzta, birkózott vele, "beszélt" hozzá, ölelgette. Azóta is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!