Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek késő egy negyvenes...

Szerintetek késő egy negyvenes pasinak nősülni és első babát vállalni?

Figyelt kérdés

Huszonéves korom óta egyszerűen nem sikerül társat találnom. Vagy olyat akinek már több gyermeke is van, vagy elvált és csalódott és csak szeretőt akar. Több ilyen nőhöz volt már szerencsém de ilyet nem akarok. Vagy ez a normális a mai világban?

Van más is hozzám hasonlóan így?

2016. dec. 12. 03:31
1 2
 11/17 Theressita ***** válasza:
100%

Szerintem nem késő. Apukám 44 volt (anyu 34), mikor születtem (még ha nem is az első gyerkőc voltam...). Boldog gyerekkorom volt, sokat hülyült velem, vitt ide-oda.

Férjem is közel van a 40-hez, igaz, én 11 évvel fiatalabb vagyok tőle. Nemrég házasodtunk és babát szeretnénk. Nem gondolom, hogy ne tudná majd felnevelni...

2016. dec. 12. 09:07
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

10 es vagyok, attol is fugg milyen 40 es vagy.

A batyjam 42 volt mikor gyerekuk lett, most 46 es akarnak tesot.

De kb 25 nek nez ki, naponta sportol, nem iszik nem dohanyzik, ad magara. Egeszsegesen eszik. A felesege 10 evvel fiatalabb.

Nem minden 50-60 evest kell apolni.

2016. dec. 12. 11:21
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

Istenem, dehogy késő!

Nézd meg a gyermekvállalási statisztikákat.

Nem mindenki él egy kis faluban, ahol az 50 évesek nagyszülők, a hatvanasok mér betegek, a hetvenesek meg halottak ....

A világvárosokban ez teljesen normális dolog.

2016. dec. 12. 11:36
 14/17 A kérdező kommentje:

A 4-es válaszolóval értek egyet.)

Természetesen nem negyven éves koromig voltam egyedül, nagyon sok barátnőm volt.Túl sok is szerintem. Nincs semmi probléma velem hál istennek, csak egész idáig azt kerestem aki a párom és ő az akit nem találtam még meg. Pontosan azért nem ugrottam bele szexen alapuló kapcsolatokba komolyabban mert nem akartam hétvégi apuka lenni.

2016. dec. 13. 23:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Látom,a 4-est kovetően a későbbiek is világosan írnak erről. Köszönöm.

Pl. azzal is egyetértek hogy tinédzser korom óta nagyvárosban élek. Faluhelyen már 20 évesen nősülni kötelező. Volt is ilyen és azért kellett elhagynom mert a szülőkkel városra mentünk,fősulira mentem a lány pedig a következő disco hétvégén már pasival volt és hipp-hopp megesett, összeházasodtak és elváltak:-))

Harmincöt évesen volt egy menyasszonyom, akit imádtam és ő is engem. Gyönyörűek voltunk és mindenki írigykedett ránk hogy mennyire helyesek és szerelmesek vagyunk. Fényűzően szépen éltünk de ésszel.Minden vágyunk volt hogy babánk legyen... és én mondom hogy csak arra vágytam és csak azért mert azt akartam hogy olyan legyen mint ő, olyan édes, jó és gyönyörű. Öt évig voltunk együtt, súlyos beteg lett és magam maradtam. Most töltöm a 41-et.

2016. dec. 13. 23:33
 16/17 anonim válasza:
Én 43 voltam, amikor a nagyobbik fiam született. Aztán 49, amikor az ikreink születtek. Most 54 évesen vagy egy 11 éves fiam s egy 5 éves kislányom és kisfiam. A feleségem fiatalabb, az igaz. Dolgozom, vállalkozom, kertészkedek, kirándulni járunk, nemrég mind a három kölyköt én vittem át a Cuha patakon hatszor. Ne vicceljen kegyelmed, negyvenéves férfi az fiatalember! Annyira már nem megy a munka, mint húsz éve, ez tény, de emnek se fizikai, inkább lelki okai vannak. Kevés a megrendelés, ami igénybe veszi az embert. Csinálni kell, dolgozni kell, tenni-vanni kell s akkor semmi baj sincsen. Rajta, hamar menyecskét szerezni és előre a húszmillió magyarért!
2017. jan. 24. 14:05
 17/17 anonim válasza:

Nem nők is vannak akik negyvenesen lesznek csak anyák..mondhatnám h más világot írunk, de a nagy és dédszüleim egyből ellenpéldák lennének..a dédnagymamám majd hatvan évesen szülte az utolsót..meg ha beszélgetsz idősekkel akkor rájössz régen sem mindenki húsz évesen ment férjhez vagy lett felesége. Több nő és férfi negyvenesen lett szülő mikor már lemondtak róla.

Plusz manapság tovább élhetsz ha odafigyelsz magadra..sok sikert a párkereséshez, de azért az elvárásaidból kicsit adj lejjebb mert nehezebb azért negyvenesen a párkeresés mint huszonévesen.Meg a szerelemet nem így keresik.

2017. aug. 24. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!