Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom hogy kellene egy 6 hós...

Tudom hogy kellene egy 6 hós babának a napi 3 tejalapu étkezés. Tápszer. Hogy etessem meg vele?

Figyelt kérdés
reggel nagyon keveset megeszik,délben főzelék,délután gyümölcs,este tejpép tápszerrel.Ez így elég húzós anyagilag.Mit tegyek hogy megegye a tápszert magába?Vagy jó ez így? ne erültessem?
2008. okt. 6. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is a tejpépbe miért teszel tápszert? Ezt így még nem hallottam:)

Milyen tápszert adsz a babának? Lehet, hogy nem ízlik neki. Esetleg megpróbálhatnál valami másikat, talán ízesítettet(bár lehet, hogy 6 hónaposnak még nincs).

Az én kisfiam is kb. 6 hónapos korától Mildibé tápszert eszik, és annak elég jó íze van(megkóstoltam mindet).

Remélem tudtam segíteni.

Sok sikert.

2 gyerek anyukája

2008. okt. 6. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell a tejpéphez tápszert adni az önmagában felér 1 tejalapú étkezéssel. Reggel meg este azért jó lenne ha meginná a tápszert ezért próbálj meg egy másik fajtát vagy ahogy az elöttem válaszoló is írta egy ízesítettet. Van a Bebának vaníliás tápszere vagy a Humananak banános tápszere, mindkettő adható 6 hónapos babának.
2008. okt. 6. 22:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Már próbáltam.Sorakoznak a szekrénybe a tápszerek.Azért adok a tejpéphez tápszert,mert a védőnő mondta hogy ha így megeszi akkor rakjam bele.Köszönöm azért.
2008. okt. 6. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!