Tényleg gyakran előfordul, hogy a baba "elfelejt" levegőt venni pár másodpercig?
Te minden másodpercben vaszel levegőt?Van maikor valami olyat álmodsz,és elakad a lélegzeted.Itt alszik mellettem a párom,és most éppen az ő légzését figyelem,h milyen gyakran vesz levegőt.
Nos,a baba is ember,csak még kicsiben.Én úgy sejtem,h mind felnőttünk légzésfigyelő nélkül is.Én a légzésfigyelőt inkább csak a koraszlötteknek ajánlanám,illetve azoknak,akik baromi felelőtlen módon végigdohányozták a terhesséhet,mert az meg léguti bajokat okoz a babának.
Ha minden rendben lesz,akkor én sem fogok venni a kicsinek!
Nem gyakran fordul elő. Ritkán. Csak akivel ez előfordult azt ez nem fogja megvigasztalni.
Mi is felnőttünk légzésfigyelő nélkül, ez igaz. Akivel viszont megtörtént a mi csecsemőkorunkban, hogy nem vett levegőt, na az nem nőtt fel. Nem sok ilyen eset volt, valóban. De szvsz az a kevés is túl sok a szüleinek.
Persze van , aki kevésbé aggódik és mivel nem történik baj, megállapítja, hogy igaza volt.
Akivel meg történik, sosem bocsátja meg magának.
Én nyugodtabban aludtam, mivel tudtam, ha bármi baj, van, riaszt a légzésfigyelő. Egyszer-kétszer becsipogott feleslegesen rámhozva a frászt, mert nem volt elég érzékenyre állítva. Komolyan sosem riasztott.
Mégsem bánom, hogy megvettem. És az sem zavart, hogy a környezetemben sokan feleslegesnek tartották.
Neked kell tudnod, hogy nélküle is nyugodtan alszol-e. Ha Te fontosnak tartod, vedd meg! Ha nem, akkor ne. És ne számítson, mások mit gondolnak.
Madarász utcai gyermekkórház tájékoztatása:
A harmadik válaszadó rátapintott a lényegre!
Sosem tudhatod mi történik mégha egészséges is a gyermek és nem koraszülött akkor sem!
Hogy mikor lesznek az 1-2másodperces nemlégzésből percek,amit te nem veszel észre!
A te döntésed.
Bérelni is lehet, nem kell megvenni.
És én is úgy gondolom, hogy ártani biztos nem fog.
Hogy mi is felnőttünk, mi igen, de sokan nem sajna.
IGen, régen még más volt, mamám sem tudja, hogy van hüvelye, van méhe, amit kivettek, de ő meg van győződve, hogy rákos-már 10 éve:-(Másképp éltek akkor.
Ha te biztonságban érzd magad tőle, szerezz be egyet, a baba az anyaméhben sem vesz levegőt, ez a reflex tér vissza néha. Unokaöcsémnél is előforudlt.
A te gyereked, te neveled, úgy ahogy te akarod. Ebben ne akadályozzon meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!