Mit tudnék csinálni? 3 hónapos a babóm. 2 és fél
hónaposan voltunk mérésen és akkor már 6000gr volt és
56 cm.
Figyelt kérdés
A védönő azt mondta hogy tul sulyos és kérdezte hogy egy nap hányszor és mennyit eszik.
Hát én mondtam hogy egy 6-7x és olyan 120-150 ml közt.
És azt mondta hogy ne adjak neki csak 120 ml-t.
De ha a babámnak néha nem elég a 120 akkor mit csináljak,hogy ne hizzon?
Vagy egyáltalán csináljak-e valamit?!
2010. máj. 1. 14:13
1/8 anonim válasza:
a védőnő nem orvos, az anyatejes babát nem lehet túletetni, szóval csináld ahogy eddig és ahogy az ösztönöd diktálja.
2010. máj. 1. 14:17
2/8 A kérdező kommentje:
BOCSÁNAT AZT ELFEJTETTEM ODA IRNI HOGY TÁPSZERES :)
2010. máj. 1. 14:19
3/8 anonim válasza:
Akkor sem kell éheztetni, ha nem elég neki, kénytelen vagy még adni, neki ennyi az igénye és kész. Majd ha elkezd kúszni mászni, akkor ledolgozza.
2010. máj. 1. 14:29
4/8 anonim válasza:
Szia.A fiam egy kicsivel volt több 3hónaposan,és ő anyatejes volt.Szerintem vagy válts tápszert,vagy ahogy eléri a 4 hónapos kort, kezd el a hozzátáplálást.Szerintem inkább az étel minőségén változtass,mint a mennyiségén.
2010. máj. 1. 14:31
5/8 anonim válasza:
Szia!
Gondolom nem 2 kg-l született hogy baj legyen.Amúgy a mi védőnőnk is ilyen.Most lesz 15.-n 4 hónapos a babám és már 7 kg.Első héten azt mondta ne adjak neki enni csak MAXIMUM 30ml-t.Persze ordított szegény gyerek.Hagyd a csudába.Ne foglalkozz vele.Mondd azt amit hallani akar.Majd le mozogja a manód, ha már mászik.Amúgy ha szoktál itt olvasgatni láthatod hogy nagyon sok kisbaba ilyen "nehéz".És egyiknek sincs semmi baja.Nem értem ezt a dolgot amúgy, miért kell ilyenekkel is idegesíteni az anyukákat.Anyatejes vagy tápszeres, annyit eszik amennyit kér.Ja, és mi is tápszeresek vagyunk.Nagy mértékben befolyásolta a tejem a védőnő okoskodása.
Amíg az orvos nem mondja hogy gond van, ne aggódj!Tapasztalat!
Segített egy Drágaság!Itt megnézheted!Eszerint normális a súlyotok.
2010. máj. 1. 14:47
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a válaszokat. :)
2010. máj. 1. 14:52
8/8 anonim válasza:
Kisfiam 2.5 óránként követelte a tápszert.Ha nem adtam neki,Ő eladta a házat.:)Ezt nem akartam,kénytelen voltam adni neki éjjel nappal evett.Heti 40dkg-t hízott az első időben.3.5hós kora óta nem eszik éjjel,és nagyon rossz evő lett.9 hós lesz,körbemássza a lakást,és nem mondanám nagynak,7.35dkg.Én mindig annyit adtam enni neki,amennyit akart,ő tudta mennyit igényel a szervezete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!