A kislányom 2,5 hónapos, és kb 3 hetente 1x megyünk az egyik vagy a másik mamáékhoz, vagy a barátnőmékhez. Ilyenkor szinte egész ottlét alatt bőg, aludni sem akar, pedig viszek neki saját illatú takarót, pelust, játékot is. Ha csak hozzászólnak legörbül a szája, s bár kiváncsian jár a szeme körbe, vígasztalhatatlan. Ilyen félős lesz mindig? El vagyok keseredve, mert mi nagyon jövős-menősek vagyunk. Nem tudom, erőltessem-e a látogatásokat, vagy inkább ne menjünk sehová? Pedig szeretnék 2 hét múlva egy hétvégét eltölteni anyukáméknál (ott van kert, mi sajnos panelesek vagyunk), illetve jövő tavasztól őszig sokat ott lenni vele. Ja, és most már a tükörbeli "másik kislány" láttán is sír...
2008. okt. 6. 14:35
1/3 anonim válasza:
Próbáld minél többet társaságba hordani, ha nem akarod, hogy így maradjon. Eddig sehova nem vitted?
Mindenre ilyen érzékenyen reagál?
Boltba és sétálni szoktad vinni?
Mi 5-6 hetes kora óta hordjuk mindenfelé, és nagyon könnyen megszokta, most már igényli is.
Sok sikert!
Talán eleinte rövidebb ideig vigyétek, és fokozatosan egyre hosszabb időre.
2008. okt. 6. 14:44
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors reagálást! Dehogynem vittem! 3 hetes kora óta minden nap sétálunk 1-1,5 órát, pár hete pedig vásárolgatunk is. Akkor semmi baja. Írtam, hogy háromhetente megyünk látogatóba, de többször jönnek is hozzánk "idegenek". Kb. 1 órán keresztül jól bírja, csak utána lesz elege. Sajnos mindkét szülő messze lakik ahhoz, hogy csak beköszönjünk, és kész...
2008. okt. 6. 15:00
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj meg fog változni az én lányom most 3,5 hós és ugyanigy jártunk valahányszor elmentünk valahová.Érzékenyebb a változásokra , bizonytalan az új környezet miatt.
Nem tudom dajkálják e mások , mert mi már oda jutottunk , hogy csak nálam maradt meg ugy amennyire és kénytelen voltam nem átadni másoknak - és hidd el mostmár azokkal az emberekkel akiket már látott sokkal jobban komunikál , dajkálhassák is .Légy vele türelmes több időre van szüksége , hogy megszokja az újjat.
Ne keseredj el , attól nyugodtan vidd amerre mentek meg fogja szokni és nem lesz probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!